Kim Kardashian si Kanye West "o demasca" pe Taylor Swift cu o filmare. Reactia artistei

Kim Kardashian si Kanye West

Despre cantareata pop Taylor Swift, in varsta de 26 de ani, si raperul Kanye West, in varsta de 39 de ani, nu se poate spune ca sunt cei mai buni prieteni, insa pana acum au incercat sa pastreze aparentele si, pe cat posibil, sa se evite. La jumatatea lunii februarie, cand Taylor Swift a castigat din nou premiul Grammy pentru Cel mai bun album al anului ("1989"), cantareata l-a atacat subtil pe raper: "Fiind prima femeie care castiga de doua ori premiul Grammy pentru Cel mai bun album, vreau sa le spun tuturor tinerele ca vor exista pe parcursul drumului oameni care vor incerca sa va umbreasca succesul sau sa-si aroge merite." In luna iunie, sotia raperului, vedeta de televiziune Kim Kardashian, s-a implicat in conflictul celor doi, insinuand intr-un interviu pentru revista "GQ" ca Taylor Swift este o mincinoasa si ca "se victimizeaza", dezvaluind ca are inregistrarea in care Swift isi da acordul pentru acele versuri.

acum 96 luni (19 Jul 2016)

Despre cantareata pop Taylor Swift, in varsta de 26 de ani, si raperul Kanye West, in varsta de 39 de ani, nu se poate spune ca sunt cei mai buni prieteni, insa pana acum au incercat sa pastreze aparentele si, pe cat posibil, sa se evite. Conflictul dintre cei doi a izbucnit la gala de decernare a premiilor Grammy din 2009, cand West i-a intrerupt discursul artistei, care tocmai fusese recompensata cu trofeul pentru Cel mai bun video al anului ("You Belong With Me"), invingand-o atunci pe mai celebra Beyonce, o prietena apropiata a raperului. Kanye West a urcat pe scena, i-a luat microfonul si a declarat: "Yo, Taylor, chiar ma bucur pentru tine si te voi lasa sa termini, dar Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din istorie!" Ulterior, West a prezentat scuze publice si chiar a sunat-o pe Taylor Swift pentru a-i cere personal iertare, recunoscand ca gestul lui a fost de-a dreptul penibil.

Un an mai tarziu, in 2010, West si-a retras scuzele, declarand ca, in realitate, acel incident a ajutat-o pe Taylor Swift sa se promoveze - "a aparut pe copertele a o suta de reviste si a vandut un milion de copii ale unui cantec in doar o saptamana." In 2015, Taylor Swift i-a inmanat un trofeu in cadrul gale VMA Awards, folosindu-se de ocazie pentru a glumi pe seama incidentului: "Chiar ma bucur pentru toti ceilalti castigatori si va voi lasa sa terminati, dar Kanye West a avut una dintre cele mai bune cariere din istorie", si-a incheiat cantareata momentul. Conflictul a reizbucnit la inceputul acestui an, cand Kanye West a lansat un nou album, "The Life of Pablo", iar una dintre piese, "Famous", continea urmatoarele versuri: "Cred ca eu si Taylor vom face sex/ De ce? In fata valului de controverse, raperul a sustinut ca Swift si-a dat acordul asupra versurilor, insa reprezentantii acesteia au negat vehement. "Kanye nu a contactat-o pe Taylor pentru a-i obtine permisiunea, ci pentru a-i propune sa lanseze single-ul pe contul ei de Twitter. Ea l-a refuzat si i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro