Kevin Spacey revine pe marele ecran in ciuda acuzatiilor de hartuire sexuala. In ce film va juca

Kevin Spacey revine pe marele ecran in ciuda acuzatiilor de hartuire sexuala. In ce film va juca

Kevin Spacey a fost pus la zid atat de fani, cat si de oamenii din industrie care sustin ca dezvaluirea orientarii sale sexuale nu este altceva decat o "fumigena PR-istica" menita sa diminueze prejudiciile de imagine care ii sunt aduse prin dezvaluirile lui Rapp.

acum 71 luni (14 Jun 2018)

Kevin Spacey revine pe marele ecran cel putin inca o data, in ciuda acuzatiilor de comportament sexual nepotrivit, scrie standard.co.uk, citat de News.ro. Recentul trailer al filmului care va fi lansat luna viitoare, care a fost filmat in urma cu mai bine de doi ani, confirma ca Spacey si-a pastrat rolul. Kevin Spacey, ingropat de acuzatiiDerapajele comportamentale ale lui Kevin Spacey au intrat in atentia presei dupa ce Anthony Rapp, cunoscut din serialul "Star Trek: Discovery", l-a acuzat ca i-a facut avansuri sexuale in anul 1986, pe cand avea doar 14 ani. La scurt timp, Spacey a publicat un mesaj pe Twitter in care ii cere iertare, precizand insa ca nu-si aminteste cu exactitate ce s-a intamplat in acea noapte, avand in vedere ca era sub influenta alcoolului si ca au trecut 30 de ani de atunci.

Totodata, Spacey a pus capat speculatiilor si a recunoscut ca este gay, facand o precizare care i-a infuriat pe multi: "Povestea asta (referindu-se la cele relatate de Rapp - n.r.) m-a incurajat sa vorbesc si despre alte lucruri. Kevin Spacey a fost pus la zid atat de fani, cat si de oamenii din industrie care sustin ca dezvaluirea orientarii sale sexuale nu este altceva decat o "fumigena PR-istica" menita sa diminueze prejudiciile de imagine care ii sunt aduse prin dezvaluirile lui Rapp. In urma valului de acuze, Kevin Spacey a fost concediat de Netflix si, intr-o decizie fara precedent la Hollywood, a fost inlocuit de regizorul Ridley Scott in drama "All the Money in the World", productie deja finalizata si care va avea premiera in luna decembrie. Rolul lui Spacey va fi facut de Christopher Plummer (87 de ani), care a inceput deja filmarile. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro