Kesha, in lacrimi dupa ce judecatorul nu a vrut sa o "elibereze" de contractul cu producatorul care a violat-o

In octombrie 2014, Kesha l-a dat in judecata pe Dr. Luke, pe numele real Lukasz Sebastian Gottwald (41 de ani), producator la Sony, acuzandu-l ca a drogat-o si a violat-o in urma cu zece ani. Potrivit avocatului artistei, abuzul suferit de Kesha a determinat-o pe tanara sa aiba ganduri suicidare si tulburari de alimentatie, ca mai apoi aceasta sa se interneze timp de doua luni la o clinica de reabilitare. "Nu acuz pe nimeni, dar cred ca Kesha are dreptul de a merge mai departe, de a crea si de a-si castiga existenta", a fost de parere si Iggy Azalea.

acum 96 luni (23 Feb 2016)

In octombrie 2014, Kesha l-a dat in judecata pe Dr. Luke, pe numele real Lukasz Sebastian Gottwald (41 de ani), producator la Sony, acuzandu-l ca a drogat-o si a violat-o in urma cu zece ani. Producatorul a negat toate acuzatiile, spunand ca nu sunt decat calomnii, iar avocatii sai au sustinut ca artista a inventat povestea ca o incercare de a anula contractul cu Sony. Sony i-a propus cantaretei sa lucreze cu un al producator, dar Kesha a spus ca se teme ca Sony nu ii va mai promova muzica.

Judecatoarea Shirley Kornreich a declarat ca Sony ar putea suferi un prejudiciu ireparabil in cazul in care Kesha nu si-ar respecta contractul in care este specificat ca trebuie sa mai produca inca sase albume pentru companie.

Kesha spune ca producatorul "a fortat-o sa ia droguri si alcool pentru a abuza sexual de ea". Tot ea spune ca intr-o dimineata s-a trezit "goala si cu greata" in patul lui Dr. Luke, "fara sa isi aminteasca cum ajunsese acolo", dupa ce producatorul o fortase sa ia niste pastile. Kesha sustine ca si-a sunat mama sa ii spuna ca a fost violata, aducandu-si aminte ca luase GHB, psihotrop considerat "drogul violului". Kesha a povestit ca Dr. Luke a ajuns sa aiba acest nume "vanzand droguri in timpul celor sase ani cat a fost chitarist la emisiunea Saturday Night Live", inainte sa devina producator si compozitor pentru vedete precum Katy Perry, Rihanna, Pink si Britney Spears.

Imediat dupa pronuntarea sentintei, sute de fani ai artistei au venit pentru a o sustine. Potrivit avocatului artistei, abuzul suferit de Kesha a determinat-o pe tanara sa aiba ganduri suicidare si tulburari de alimentatie, ca mai apoi aceasta sa se interneze timp de doua luni la o clinica de reabilitare.

FOTO Wenn

Odata aflata vestea, mai multi artisti au venit in sprijinul Keshei, aratandu-si sprijinul fata de situatia prin care trece. Eu, iti spun sincer, sunt foarte ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro