Kelly Clarkson, criticata dupa ce a declarat ca isi "altoieste" copiii: "Parintii mi-au dat cate o palma si m-am descurcat bine"

Kelly Clarkson, criticata dupa ce a declarat ca isi

Intr-un interviu acordat unui post de radio, Kelly Clarkson a recunoscut ca isi "altoieste" din cand in cand copiii, o fetita in varsta de trei ani si un baietel de un an.

acum 33 luni (12 Jan 2018)

Intr-un interviu acordat unui post de radio, Kelly Clarkson a recunoscut ca isi "altoieste" din cand in cand copiii, o fetita in varsta de trei ani si un baietel de un an. "Stiu ca, in general, oamenii nu sunt de acord cu astfel de corectii. Sigur ca nu-mi lovesc tare copii, ma refer la mici altoiri", a declarat cantareata, citata de The Independent. De asemenea, Clarkson a subliniat ca evita sa-si atentioneze cu palma micutii in prezenta altor persoane: "Este dificil cand esti in public, pentru ca de regula oamenii considera ca este gresit, dar mie nu mi se pare ceva in neregula cu palma la fund. Declaratiile artistei nu au ramas fara ecou, fiind aspru criticata in mediul online de cei care cred ca palma nu ar trebui sa reprezinte sub nicio forma o metoda de disciplina a copiilor.

Kelly Clarkson a castigat prima editie a concursului "American Idol", in 2002, si este considerata unul dintre cei mai de succes castigatori ai acestui show de televiziune. Gratie unor piese cu mare succes la public, precum "Since U Been Gone" si "My Life Would Suck Without You", cantareata a castigat trei premii Grammy, inclusiv unul la categoria Cel mai bun album, pentru materialul discografic "Stronger", lansat in 2011. Intr-o cariera de doar un deceniu, Kelly Clarkson a avut o ascensiune exploziva, lansand cinci albume de studio care s-au vandut in peste 20 de milioane de copii pe plan mondial si a castigat numeroase trofee muzicale prestigioase - trei premii Grammy, trei MTV Video Music Awards, 12 Billboard Music Awards si patru American Music Awards. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro