Kate Winslet explica de ce nu a avut niciodata o relatie amoroasa cu DiCaprio: "Am fost unul dintre lui"

Kate Winslet explica de ce nu a avut niciodata o relatie amoroasa cu DiCaprio:

Constienta ca fanii - printre care si actorul Tom Hardy - vor fi, probabil, si mai dezamagiti, Winslet, a continuat: "E foarte dezamagitor pentru oameni sa auda acest lucru, pentru ca intr-o telenovela cu Kate si Leo, ne-am fi indragostit la prima vedere si am fi avut numeroase momentele romantice, dar asta nu s-a intamplat, de fapt, niciodata.

acum 66 luni (3 Oct 2014)

Spre dezamagirea fanilor, care au sperat mereu ca iubirea de pe marile ecrane sa se transpuna si in viata reala, cei doi actori sunt dovada vie ca o prietenie sincera intre o femeie si un barbat poate exista cu adevarat.

Intr-un interviu acordat revistei "Marie Claire", actrita americana Kate Winslet (38 de ani) a vorbit despre "pacatul" de a nu se fi iubit cu DiCaprio si in afara platoului de filmare. Constienta ca fanii - printre care si actorul Tom Hardy - vor fi, probabil, si mai dezamagiti, Winslet, a continuat: "E foarte dezamagitor pentru oameni sa auda acest lucru, pentru ca intr-o telenovela cu Kate si Leo, ne-am fi indragostit la prima vedere si am fi avut numeroase momentele romantice, dar asta nu s-a intamplat, de fapt, niciodata.

Kate Winslet si Leonardo DiCaprio FOTO Getty Images

"Ne-am sprijit unul pe celalalt in timpul filmarilor (pentru "Titanic" - n.r.), pentru ca eram foarte tineri amandoi si munceam ore in sir", a mai spus vedeta britanica, recompensata cu premiul Oscar la categoria Cea buna actrita in rol principal, pentru filmul "The Reader/ Cititorul" (2009).

De altfel, intr-un interviu recent pentru revista "Express", Leonardo DiCaprio (39 de ani) a spus ca intre el si Kate Winslet exista un fel de "magie speciala": "Radem la aceleasi lucuri.

In 2012, Leoardo DiCaprio a fost cavalerul de onoare la nunta actritei britanice cu Ned Rocknroll, nepotul omului de afaceri Richard Branson, detinatorul casei de muzica Virgin Records si a companiei aeriene Virgin Atlantic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro