Kanal D anunta un nou serial turcesc, dupa ce primul sezon din "Kosem" ajunge la final

Kanal D anunta un nou serial turcesc, dupa ce primul sezon din

Incepand de luni, 20 martie, va fi difuzat, de luni pana joi, de la ora 20.00, un nou serial turcesc - "Dragoste infinita/Kara Sevda", care s-a bucurat de un urias succes inca de la primul episod aparut in Turcia.

acum 41 luni (1 Mar 2017)

La aniversarea celor zece ani pe piata media din Romania, Kanal D le-a pregatit o surpriza telespectatorilor sai si fanilor serialelor turcesti. Incepand de luni, 20 martie, va fi difuzat, de luni pana joi, de la ora 20.00, un nou serial turcesc - "Dragoste infinita/Kara Sevda", care s-a bucurat de un urias succes inca de la primul episod aparut in Turcia. Serialul "Dragoste infinita" este realizat de aceiasi producatori care si-au pus amprenta pe serialele turcesti deja difuzate la Kanal D si care au adunat in fata micilor ecrane milioane de telespectatori, printre acestea numarandu-se "Yaman", "Ezel", "Fatmagul", "In dragoste si in razboi".

Personajele principale din serialul "Dragoste infinita" nu sunt straine publicului din Romania: Burak Ozcivit este cunoscut din serialul-fenomen "Suleyman Magnificul", unde a jucat rolul lui Malkocoglu, iar Neslihan Atagul a interpretat-o pe Neriman in serialul "Un destin la rascruce". Serialul "Dragoste infinita" prezinta o poveste de dragoste dintre doi tineri din doua lumi diferite care se indragostesc iremediabil. Kemal (Burak Ozcivit), student in ultimul an la Inginerie Miniera, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie, iar singurul lui tel in viata este sa isi castige existenta si sa supravietuiasca vicisitudinilor. Totusi, ea nu rezoneaza cu valorile mediului in care a crescut si se distanteaza de lumea din care face parte. Desi pare imposibila, dragostea dintre Kemal si Nihan va depasi diferentele de pozitie sociala, iar cei doi reusesc sa ramana impreuna pana in ziua in care Kemal este nevoit sa plece din Istanbul pentru a lucra intr-o mina.

Ce nu stie tanarul este ca si Nihan are un secret pe care trebuie sa il ingroape laolalta cu dragostea lor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro