Kanal D a anuntat ca finala "Exatlon" va fi in direct: cum va fi desemnat castigatorul si cine sunt marii favoriti

Kanal D a anuntat ca finala

"Exatlon", revelatia sezonului in materie de formate TV, se apropie cu pasi repezi de finala in care va fi decis castigatorul premiului de 100.000 de euro.

acum 59 luni (16 May 2018)

"Exatlon", revelatia sezonului in materie de formate TV, se apropie cu pasi repezi de finala in care va fi decis castigatorul premiului de 100.000 de euro. Castigatorul primului sezon al show-ului va fi decis prin votul telespectatorilor, regula care a nemultumit anumiti fani ai emisiunii, care sunt de parere ca ar trebui sa fie invingator cele care castiga probele fizice si dovedeste ca este cel mai puternic.

Fanii "Exatlon" si-au ales deja favoritii, pariind ca in finala lupta cea mare se va da intre Vladimir Draghia, unul dintre cei mai puternici membri ai echipei "Faimosii", si Ionut Sugacevschi si Stefan Floroaica, de la "Razboinicii". De-a lungul celor patru luni petrecute in Republica Dominicana, concurentii au trecut prin incercari importante, aratandu-se publicului fara ascunzisuri, fie ca a fost vorba de slabiciuni, greseli inerente sau momente cand au dat dovada de echilibru, intelepciune. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro