Jurnalistul Vlad Petreanu: "Marian MUNTEANU este o VACA MOV"

Jurnalistul Vlad Petreanu:

Munteanu a fost intampinat cu un baraj de sarcasme si insulte care seamana foarte mult cu cel din anii ’90 (si credeti-ma ca stiu ce vorbesc, am fost atat de prost incat am participat si eu, un pic, la cel de-atunci), ceea ce demonstreaza ca, dupa atata vreme, si-a pastrat aproape intact potentialul de animare si intaratare a societatii.

acum 37 luni (13 Apr 2016)

Jurnalistul Vlad Petreanu il aseamana pe Marian Munteanu cu "o vaca mov", deoarece acesta s-a remarcat si a "reusit sa faca diferenta".

Jurnalistul de la Europa FM a facut aceasta asemanare, pe blogul sau, avand in vedere una dintre teoriile lui Seth Godin despre marketigul in era abundentei, in care "a te conforma inseamna a esua".

"Ceva mai plicticos decat alegerile astea nu exista - pana ieri, cand PNL l-a scos din cine stie ce joben de marketer politic pe vechiul lider al Pietei Universitatii.

Munteanu a fost intampinat cu un baraj de sarcasme si insulte care seamana foarte mult cu cel din anii ’90 (si credeti-ma ca stiu ce vorbesc, am fost atat de prost incat am participat si eu, un pic, la cel de-atunci), ceea ce demonstreaza ca, dupa atata vreme, si-a pastrat aproape intact potentialul de animare si intaratare a societatii. Se vorbeste atat de mult acum despre un tip pe care toata lumea ar fi trebuit sa-l uite incat cine n-a auzit de el il cauta deja pe Google. Pentru ca Gabriela Firea a declarat deja ca nu vrea sa se-ntalneasca cu el la vreo dezbatere tv, toti vor cere exact asta", declara jurnalistul, care subliniaza ca nu il sustine pe Marian Munteanu.

+Marian Munteanu - un pirt al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro