Jurnalistul Sabin Orcan, despre premierul propus Mihai Tudose: Este un Fat-Frumos academic. Robert Turcescu: Nu mai avem nici presedinte. Toata lumea se uita la Iohannis ca sa mai puna piedica tavalugului pesedist

Directorul editorial al "Romania Libera", jurnalistul Sabin Orcan, discuta, luni seara, cu deputatul PMP Robert Turcescu, cu senatorul PNL, Daniel Fenechiu si cu deputatul USR, Claudiu Nasui, in cadrul emisiunii X-Press, de pe postul B1 TV. Semnele de intrebare din biografia lui Mihai Tudose: competenta, relatia cu serviciile secrete si acuzatiile de plagiat Mihai Tudose, sprijinit de PSD pentru postul de premier, a fost ministrul Economiei in guvernul Grindeanu, avand zero realizari, potrivit raportului de evaluare al PSD. Robert Turcescu a vorbit si despre propunerea PMP pentru functia de premier: "Daca Klaus Iohannis ar face pasul de a-l nominaliza, sunt convins ca atat PNL, cat si UDMR, plus USR, ar sprijini aceasta varianta.

acum 71 luni (26 Jun 2017)

Directorul editorial al "Romania Libera", jurnalistul Sabin Orcan, discuta, luni seara, cu deputatul PMP Robert Turcescu, cu senatorul PNL, Daniel Fenechiu si cu deputatul USR, Claudiu Nasui, in cadrul emisiunii X-Press, de pe postul B1 TV.

"Presedintele Iohannis va anuntat, la ora 20,00, care este rezultatul consultarii cu partidele.

"E o catastrofa de propunere de prim-ministru. Klaus Iohannis este intr-o pozitie perdanta - daca il nominalizeaza pe Tudose, ar putea sa piarda din increderea electoratului. Semnele de intrebare din biografia lui Mihai Tudose: competenta, relatia cu serviciile secrete si acuzatiile de plagiat

Mihai Tudose, sprijinit de PSD pentru postul de premier, a fost ministrul Economiei in guvernul Grindeanu, avand zero realizari, potrivit raportului de evaluare al PSD.

La randul sau, Daniel Fenechiu a afirmat: "Eu cred ca posibilitate de a oferi o alternativa exista. Respect pozitia partidului, dar sunt de parere ca nedesemnarea unui candidat este o greseala. O desemnare ar fi avut doua valente - ca PNL isi doreste guvernarea si ca vom construi in jurul unui om apt", a spus el.

Robert Turcescu a vorbit si despre propunerea PMP pentru functia de premier: "Daca Klaus Iohannis ar face pasul de a-l nominaliza, sunt convins ca atat PNL, cat si UDMR, plus USR, ar sprijini aceasta varianta.

"Este un om politic foarte decent", a spus jurnalistul Sabin Orcan.

La randul sau, Claudiu Nasui a afirmat ca "diferenta nu putea fi mai clara intre propunerea de premier facuta de PSD - Mihai Tudose, si pozitia USR. Tudose a sustinut ca a cumparat drepturile de autor pentru ideile din lucrarea de doctorat. Tragedia acestui partid este ca este condus de niste oameni certati cu legea".

Jurnalistul Sabin Orcan l-a calificat pe Mihai Tudose drept un "Fat-Frumos academic", intrucat a facut mai multe specializari postuniversitare, in timp ce era deputat. Aceasta criza trebuie terminata cat mai ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro