Jurnalistul britanic care a facut Romania celebra in toata lumea: "Multi straini au idei preconcepute si nu realizeaza ce destinatie fantastica este Romania"

Jurnalistul britanic care a facut Romania celebra in toata lumea:

CV A studiat Teologia si a fost corespondent la Hollywood Nume: Charlie Ottley Data si locul nasterii: 17 iulie 1971, Winchester-Marea Britanie Studiile si cariera: A studiat Teologia si Filozofia la Universitatea din Bristol-Marea Britanie A urmat cursuri de jurnalism la City University din Londra A inceput sa lucreze ca jurnalist in 1995 Tatal sau a murit in 1996, chiar inainte ca Charlie Ottley sa primeasca o slujba de jurnalist corespondent la Hollywood si sef al biroului din Los Angeles al World Entertainment News Network. In vara lui 2017, Charlie Ottley a prezentat ultimul episod din Wild Carpathia la sediul ONU din New York, fiind aplaudat la scena deschisa de reprezentantii a 193 de tari si 400 de VIP-uri invitate la eveniment Charlie Ottley scrie constant pentru The Dail Mail, Food and Travel Magazine si Vanity Fair.

acum 23 luni (15 Mar 2018)

Britanicul a vizitat pentru prima data Romania in 2011, iar de atunci se intoarce in fiecare an. Seria este alcatuita din 9 episoade si prezinta unele dintre cele mai frumoase si putin cunoscute locuri ale Romaniei. "Flavours of Romania" militeaza pentru conservarea patrimoniului natural si cultural al Romaniei.

Charlie Ottley, care a studiat teologia si filosofia la Universitatea din Bristol, s-a indragostit de frumusetile Romaniei in timp ce filma seria de documentare "Wild Carpathia", serie ce avea sa faca inconjurul lumii. "Wild Carpathia" a avut un mare impact peste hotare, audienta cumulata in cele 110 tari in care s-au difuzat documentarele ridicandu-se la 100 de milioane de telespectatori. Si toti acesti oameni nu realizeaza ce destinatie fantastica este Romania. Si mai cred ca Romania promoveaza aceleasi locuri, tot timpul, precum Castelul Bran sau manastirile din Moldova. Am vrut sa arat romanilor si lumii cat de multe are de oferit aceasta tara.

Charlie Ottley a filmat in toate regiunile Romaniei FOTO: Oana Mihai

Care sunt cele mai speciale locuri ce v-au placut pe parcursul filmarilor pentru "Flavours of Romania"?

Mi-au placut mult Parcul National Cheile Nerei din Banat si Delta Dunarii. Insa am descoperit locuri minunate in fiecare regiune in care am filmat pentru seria "Flavours of Romania", din Oltenia si Moldova pana in Bucovina. Si in opinia mea, privelistea de pe muntele Rarau este una dintre cele mai frumoase din lume. Iar biserica din piatra de acolo imi aduce aminte de Meteora din Grecia. Zona de la Corbi ar trebui promovata de responsabilii din Guvern, e absolut magica si ar putea atrage multi turisti. E paradoxal ca sunt multi romani care nu stiu despre zona asta atat de frumoasa de la Corbi, aflata la mai putin de 200 de kilometri de Bucuresti. Prin seria "Flavours of Romania" incerc si sa ii fac pe romani se realizeze cate locuri frumoas... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro