Jurnal de Campanie: Dubi citeste "Adevarul" si Macovei face cea mai ciudata poza din campania electorala

De asemenea, Monica Macovei candideaza cu succes si cu mari sanse la cea mai ciudata poza de campanie. In orice caz, un sfat si pentru doamna Macovei - pozele de campanie nu se fac cu telefonul mobil si, in orice caz, nu se fac noaptea.

acum 114 luni (19 Oct 2014)

De asemenea, Monica Macovei candideaza cu succes si cu mari sanse la cea mai ciudata poza de campanie.

Imaginea e mai sus si e cu mai multi jucatori de fotbal american. In orice caz, un sfat si pentru doamna Macovei - pozele de campanie nu se fac cu telefonul mobil si, in orice caz, nu se fac noaptea.

Pentru Victor Ponta, plecat in turneu european la Torino si Madrid, avem un mesaj - aveti grija ca nu toata lumea va fi simpatica. Nu putem sa reproducem aici mesajul pe care l-am gasit pe grupul Romani in Spania legat de vizita lui Ponta, dar spunem cam atat: oamenii vor sa-l prinda si sa-i dea la .. Am primit multe mesaje de la sustinatorii ei dupa ce am pomenit de mere. De asemenea, tin sa mentioneza ca lupa mea a vazut deja cine comenteaza si cine o sustine pe Elena Udrea aici in comentarii. Nu vrem sa folosim cuvinte dure, cum ar fi postac, dar pe la colturi asa se sopteste.

Despre Elena Udrea, numai de bine, nu? Ieri am comentat de mere si observam ca sunt in continuare pe mese, dar nu in brate. Sigur, cel cu care-si face selfie-ul de mai jos e un iPhone 6.

Ruxandra Dragomir, un mesaj si pentru tine - ne e dor de clipurile din culise.

Il apreciem pe Teodor Melescanu pentru ca descopera Facebook la varsta lui. Tot la varsta lui, sustinem sa se duca sa dea like la poze cu pisici. Intre timp, a ajuns la 2.500 de Like-uri. Avertizam toti cititorii moldoveni, care lucreaza la fabrici de confectii ca va veni si randul lor! E de la socialisti si vrea reinfiintarea Partidului Comunist Roman. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro