Juncker a hotarat sa discute doar cu Corina Cretu pentru postul de comisar european

Juncker a hotarat sa discute doar cu Corina Cretu pentru postul de comisar european

Primele discutii au fost cu ministrul olandez de Externe, Frans Timmermans, si cu fostul premier finlandez Jyrki Katainen, favoriti pentru portofolii economice, cu comisarul bulgar responsabil cu ajutorul umanitar, Kristalina Georgieva, care, potrivit Euractiv.com, s-ar putea ocupa de buget in viitoarea comisie.

acum 67 luni (3 Sep 2014)

Intrevederea dintre Jean-Claude Juncker si candidatul roman va avea loc joi, precum a specificat purtatorul de cuvant al CE, Natasha Bertaud, informeaza Mediafax.

Dupa ce a pierdut Agricultura, Romania mizeaza pe obtinerea portofoliului pentru Politica Regionala, detinut in prezent de austriacul Johannes Hahn, care va primi un alt portofoliu.

Jean-Claude Juncker a inceput, marti, interviurile cu persoanele nominalizate de tarile membre pentru postul de comisar. Primele discutii au fost cu ministrul olandez de Externe, Frans Timmermans, si cu fostul premier finlandez Jyrki Katainen, favoriti pentru portofolii economice, cu comisarul bulgar responsabil cu ajutorul umanitar, Kristalina Georgieva, care, potrivit Euractiv.com, s-ar putea ocupa de buget in viitoarea comisie. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro