Julio Iglesias revine in concert la Timisoara: "Nu ma voi retrage de pe scena pana cand voi fi impiedicat de viata"

Julio Iglesias revine in concert la Timisoara:

Dupa o cariera de mai bine de 45 de ani, artistul international Julio Iglesias, aflat in top 10 artisti cu cele mai mari vanzari de discuri din lume, cu peste 2600 discuri de aur si platina, isi va cuceri audienta, in acompaniamentul orchestrei sale, fiind sustinut de trei voci feminine.

acum 69 luni (26 Jan 2016)

Cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor se reintoarce in Romania, dupa succesul de anul trecut inregistrat la Cluj-Napoca. Julio Iglesias a ales de aceasta data orasul Timisoara, unde a concertat in urma cu noua ani, in fata a peste 20.000 de oameni. Nu ma voi retrage de pe scena, pana cand voi fi impiedicat de viata sau de public", a declarat Julio Iglesias.? Concertul, organizat de agentia Quantum Media, va avea loc in premiera, intr-un cadru de poveste, in Piata Libertatii, in data de 15 mai 2016, incepand cu orele 18:00.

Evenimentul din 2007, de la Timisoara, a facut parte din turneul mondial "Romantic classics", prilejuit de lansarea albumului cu acelasi nume. "Timisorenii sunt asteptati sa ia parte la cel mai mare eveniment al anului, intr-o atmosfera romantica si plina de energie, in compania marelui Julio Iglesias, un idol iubit de oameni din toate colturile lumii", sustin organizatorii evenimentului. Dupa o cariera de mai bine de 45 de ani, artistul international Julio Iglesias, aflat in top 10 artisti cu cele mai mari vanzari de discuri din lume, cu peste 2600 discuri de aur si platina, isi va cuceri audienta, in acompaniamentul orchestrei sale, fiind sustinut de trei voci feminine.

Cei prezenti vor avea o noua sansa de a-si asculta si aplauda artistul favorit pentru interpretarile live remarcabile ale melodiilor de succes, precum: "Amor, Amor", "Nathalie", "Manuela", "Hey!", "La carretera", "Abrazame" sau "All of You". Pe langa acestea, publicul din Timisoara va avea ocazia sa asculte, in premiera absoluta, versiuni live ale pieselor de pe ultimul material discografic lansat de artist in toamna anului 2015 intitulat "Mexico".

Incepand cu 27 ianuarie, admiratorii artistului Julio Iglesias care nu isi doresc sa rateze ocazia de a lua parte la unul dintre cele mai importante concerte ale anului, isi pot achizitiona biletele atat online, accesand www.julio-iglesias.ro si www.eventim.ro, precum si ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro