Judecatorul care a dispus ca Anamaria Nedelcu sa fie extradata in Canada, eliberat din functie

Președintele a mai semnat decretul privind inaintarea in gradul de general-mior cu două stele, la trecerea in rezervă, a generalului de brigadă cu o stea Gheorghe Ionescu din Ministerul Apărării Naționale, precum și decretul privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție, la incetarea raporturilor de serviciu, lui Alexandru Tanco, comisar-șef de poliție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

acum 46 luni (30 Aug 2016)

Președintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind eliberarea din funcție, ca urmare a demisiei, a judecătorului Viorel Adrian Podar de la Curtea de Apel București. Ulterior, decizia luată de judecătorul Adrian Podar a fost anulată de Inalta Curte de Casație și Justiție, iar Anamaria Nedelcu a fost eliberată după o săptămană de arest, aminteşte Agerpres.

Tot marți, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din funcția de judecător a lui Adrian Bordea, președintele Secției a II-a civile a Inaltei Curți de Casație și Justiție și membru al Consiliului Superior al Magistraturii, ca urmare a pensionării la data de 1 octombrie 2016.

Președintele a mai semnat decretul privind inaintarea in gradul de general-mior cu două stele, la trecerea in rezervă, a generalului de brigadă cu o stea Gheorghe Ionescu din Ministerul Apărării Naționale, precum și decretul privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție, la incetarea raporturilor de serviciu, lui Alexandru Tanco, comisar-șef de poliție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro