Judecatorii dau verde la confiscarea sediului Antena 3

Judecatorii dau verde la confiscarea sediului Antena 3

Judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea de la Curtea de Apel Bucuresti au stabilit ca nu exista niciun impediment pentru ca ANAF sa confiste imobililele dobandite de Voiculescu prin privatizarea frauduloasa a ICA.

acum 88 luni (26 Jan 2016)

Tertipurile folosite de acesta au avut succes pana acum. Astfel, doar putin peste 1% din prejudiciul stabilit de judecatori a recuperat statul roman, desi a trecut un an si jumatate de la condamnarea lui Voiculescu.

Norocul este insa pe cale sa-l paraseasca dupa ce ANAF a cerut lamuriri de la Curtea de Apel, instanta care a judecat dosarul ICA, in legatura cu executarea deciziei de confiscare. Judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea de la Curtea de Apel Bucuresti au stabilit ca nu exista niciun impediment pentru ca ANAF sa confiste imobililele dobandite de Voiculescu prin privatizarea frauduloasa a ICA.

In solicitarea catre instanta, functionarii statului au aratat ca se lovesc de o serie de tertipuri procedurale ridicate de avocatii firmelor lui Dan Voiculescu. Asta inseamna ca, in momentul in care statul le preia, acele cladiri sau terenuri nu trebuie sa faca obiectul unui credit bancar sau al unui contract de inchiriere, au sustinut avocatii lui Voiculescu.

Iar cladirea in care functioneaza televiziunea Antena 3, fondata de fostul senator, este inchiriata de la o alta societate (la care actionari sunt tot membrii familiei Voiculescu - n.r.).

In doua dintre procesele deschise pentru a bloca Fiscul, judecatorii au stabilit ca Antena 3 nu poate fi data afara din cladirea inchiriata de la Antena Group, atata timp cat dureaza contractul de inchiriere. Insa decizia de luni a Curtii de Apel le-a dat verde inspectorilor de la Fisc sa preia cladirea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro