Jucatoarea Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open

De partea cealalta, Irina Begu, favorita numarul 7 si a doua jucatoare romana in sferturile de finala dupa Ana Bogdan, va primi pentru calificare 5.900 de dolari si 60 de puncte WTA.

acum 81 luni (20 Jul 2017)

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Jaqueline Cristian, informeaza Agerpres. Beneficiind insa de experienta dar si de un prim serviciu mai bun, Begu a reusit sa intoarca jocul in favoarea sa si sa castige setul cu 6-4.

Setul doi a fost unul practic fara istoric deoarece Jaqueline Cristian nu a mai reusit sa castige nici macar un ghem, partida incheindu-se intr-o ora si 24 de minute.

Aflata la inceput de cariera, Jaqueline Cristian ramane cu satisfactia din turul I cand a reusit prima victorie pe tabloul principal al unui turneu WTA, 4-6, 6-4, 6-2 cu Katerina Kozlova din Ucraina.

De partea cealalta, Irina Begu, favorita numarul 7 si a doua jucatoare romana in sferturile de finala dupa Ana Bogdan, va primi pentru calificare 5.900 de dolari si 60 de puncte WTA. Ea o va intalni in meciul urmator pe frantuzoaica Pauline Parmentier, cea care a trecut in prima partida a zilei de favorita numarul 5, Elise Mertens (Belgia), in trei seturi, 3-6, 6-4, 6-4. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro