Josef Kappl sugereaza ca ar exista o asemanare intre o melodie din repertoriul Phoenix si o tema din seria James Bond

Josef Kappl sugereaza ca ar exista o asemanare intre o melodie din repertoriul Phoenix si o tema din seria James Bond

Pe aceeasi tema: "Stairway To Heaven" - Robert Plant si Jimmy Page se prezinta in sala de judecata pentru procesul de plagiat Ed Sheeran, dat in judecata pentru 20 de milioane de dolari, intr-un proces in care este acuzat de plagiat Eurovision 2015: Topul celor mai descarcate melodii de pe iTunes.

acum 83 luni (12 Jul 2016)

Este vorba despre melodia "Another way to die", de pe coloana sonora a unuia dintre filmele din seria James Bond, cantata de Jack White si Alicia Keys. Josef Kappl sugereaza ca ar semana cu melodia "Filip si cerbul", de pe albumul Cantafabule al formatiei Phoenix.

"Ascultati, va rog, aceasta piesa si spuneti-mi de ce piesa va aduce aminte tema de la minutul 0:00 si de la minutul 3:44. Sunt foarte curios de parerile dumneavoastra!", a scris muzicianul pe contul sau de Facebook. Piesa "Another way to die", compusa si interpretata de Jack White cu Alicia Key,s a fost lansata in 2008, ca tema muzicala a filmului "Quantum of Solace", cu Daniel Craig in rolul agentului 007, din seria James Bond. "Cu o casa buna de avocatura, sigur veti avea castig de cauza!

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro