Jon Snow din "Urzeala tronurilor", despre povestea de iubire traita cu partenera sa din serial

Jon Snow din

Tinutul din "Urzeala tronurilor" nu este deloc unul romantic, insa Kit Harington (29 de ani), care il interpreteaza pe indragitul Jon Snow, s-a indragostit, asemenea personajului sau, de actrita scotiana Rose Leslie (29 de ani), care o joaca pe neinfricata Ygritte. Pe de alta parte, Kit Harington a vorbit si despre soarta personajului sau, care a fost injunghiat si lasat sa moara de catre subalternii sai din Rondul de Noapte la sfarsitul sezonului cinci, insa a fost readus la viata de Preoteasa Rosie, aspect pe care a fost nevoit sa-l pastreze secret chiar si fata de colegii sai.

acum 51 luni (16 May 2016)

Tinutul din "Urzeala tronurilor" nu este deloc unul romantic, insa Kit Harington (29 de ani), care il interpreteaza pe indragitul Jon Snow, s-a indragostit, asemenea personajului sau, de actrita scotiana Rose Leslie (29 de ani), care o joaca pe neinfricata Ygritte. Intr-un interviu recent acordat revistei "Italian Vougue", Harington a descris cel mai frumos moment de pe platourile de filmare ale serialului, surprinzand cu o declaratie de dragoste. Din nefericire, personajul portretizat de Leslie "a iesit" din serial la sfarsitul sezonului patru, insa cei doi artisti si-au continuat idila in afara platourilor de filmare.

Actorii si-au oficializat relatia in luna aprilie a acestui an, cand au aparut impreuna la gala premiilor Oliver, din Londra, pe covorul rosu tinandu-se de mana si chiar sarutandu-se. Despre relatia mai mult decat profesionala dintre Harington si Leslie s-a scris prima data in anul 2012, cand au format un cuplu timp de un an, ramanand prieteni in urma despartirii.

Actrita Emilia Clarke, care o interpreteaza pe Daenerys Targaryen in serial, si este prietena cu cei doi, a dat de inteles in ianuarie ca ar fi din nou impreuna, in cadrul unui interviu pentru "Entertainment Tonight". Pe de alta parte, Kit Harington a vorbit si despre soarta personajului sau, care a fost injunghiat si lasat sa moara de catre subalternii sai din Rondul de Noapte la sfarsitul sezonului cinci, insa a fost readus la viata de Preoteasa Rosie, aspect pe care a fost nevoit sa-l pastreze secret chiar si fata de colegii sai. "Faptul ca am fost nevoit sa pastrez secretul atat de mult timp a fost un test formidabil pentru a intelege psihologia altor persoane pe baza presupunerilor pe care le-au facut. In prezent, sezonul sase al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" este difuzat de postul HBO in fiecare duminica noapte, de la ora 4.00, si lunea, in reluare, de la ora 20.00. Inspirat din seria de romane "Cantec de gheata si foc/ A Song of Ice and ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro