Jojo si Paul Ipate vor deveni parinti

Jojo si Paul Ipate vor deveni parinti

Actrita a trecut deja de perioada de inceput de sarcina, cu greturi, emotii si temeri, iar acum se poate bucura din plin de gesturile de afectiune pe care le primeste din partea familiei pentru micuta lor, "o zana care doarme cuminte la mine in burtica", asa cum o descrie mama sa: "Cand am fost gravida cu Achim am crezut ca nu poate exista fericire care sa semene sentimentului special pe care l-am trait.

acum 56 luni (14 Jul 2016)

Catalina Grama (Jojo) si Paul Ipate vor deveni parintii unei fetite la finalul acestui an, asa cum anunta, cu emotie, actrita, pe blogul sau. "Vom fi parinti si ne simtim binecuvantati pentru ca nu exista fericire mai mare decat aceea de a cunoaste iubirea de parinte", spune Catalina, care marturiseste si ca momentul in care a aflat ca este insarcinata a emotionat- o foarte mult si s-a surprins razand in timp ce plangea.

Actrita a trecut deja de perioada de inceput de sarcina, cu greturi, emotii si temeri, iar acum se poate bucura din plin de gesturile de afectiune pe care le primeste din partea familiei pentru micuta lor, "o zana care doarme cuminte la mine in burtica", asa cum o descrie mama sa: "Cand am fost gravida cu Achim am crezut ca nu poate exista fericire care sa semene sentimentului special pe care l-am trait. Privindu-mi comoara de baiat cum imi mangaie burtica, simt ca o sa fac implozie de atata bine si frumos. Cei dintre voi care au mai multi copii cred ca imi inteleg perfect sentimentul", isi continua ea confesiunea. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro