Jojo, la Adevarul Live, despre scoaterea din grila a SRC: "Noi suntem constienti de valoarea noastra"

Jojo, la Adevarul Live, despre scoaterea din grila a SRC:

Membra a Serviciului Roman de Comedie, Catalina Grama a facut un "cuplu" amuzant cu Gina Pistol in serialul "Greta si Areta", a parodiat personaje mondene sau din politica si nu s-a temut sa se transforme in babute senile, dar simpatice. Eu sunt un artist polivalent, am facut si dans si mi-am dorit foarte mult sa fac balet, asadar cand mi s-a propus pozitia de membru al juriului am fost incantata si ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu echipa pe care o ador, cu echipa Monei Segall, o echipa de profesionisti pentru care am un respect deosebit. Prentru ca ei depuncteaza sau puncteaza niste chestiuni tehnice si nu putem spune ca lucrul asta nu trebuie facut, dar si celelalte lucruri sunt importante pentru ca pana la urma este un spectacol de televiziune, la care oamenii se uita cu placere si nu este doar o competitie de dans, este mai mult decat atat. Practic noi stim ca aceasta conjunctura este extrem de atipica si ca, in acest moment, piata este extrem de ciudata cand vine vorba de productiile de comedie, de seriale. Ne place sa colaboram cu tot felul de oameni, de acolo apar ideile, iar pe viitor cred ca vom avea pare de tot soiul de noi colegi destul de interesanti.

acum 86 luni (12 Nov 2014)

Membra a Serviciului Roman de Comedie, Catalina Grama a facut un "cuplu" amuzant cu Gina Pistol in serialul "Greta si Areta", a parodiat personaje mondene sau din politica si nu s-a temut sa se transforme in babute senile, dar simpatice. Mai nou, actrita a testat si postura de membru al juriului in concursul "Danseaza printre stele", de la Antena 1. Ce va face Jojo in continuare, care sunt proiectele sale, am aflat chiar de la ea, la Adevarul Live.

Este un tip de program care mie mi-a placut extraordinar de tare pentru ca ma identific foarte mult cu zona asta de dans. Eu sunt un artist polivalent, am facut si dans si mi-am dorit foarte mult sa fac balet, asadar cand mi s-a propus pozitia de membru al juriului am fost incantata si ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu echipa pe care o ador, cu echipa Monei Segall, o echipa de profesionisti pentru care am un respect deosebit. Am oferit publicului nostru un show premium, un show diferit de tot ceea ce au vazut pana acum, foarte spectaculos, profesionist, la un alt nivel si publicul a apreciat.

Ai trecut de cealalta parte a baricadei, pentru ca tu ai si castigat un astfel de concurs, "Dansez pentru tine".

Nu este simplu si poate ca pozitia mea acolo nu a fost absolut intamplatoare, tocmai din acest punct de vedere, pentru ca eu am stiut ce se intampla in mintile si sufletele concurentilor. Unii dintre ei imi sunt foarte buni prieteni si am si lucrat cu ei si atunci a fost cu atat mai grea misiunea mea. In acelasi timp, stiu ca le-am fost de mare ajutor, pentru ca eu le cunosc foarte bine talentul, valoarea, ambitia, determinarea si atunci am stiut sa le fiu alaturi in momente-cheie, atunci cand am simtit ca nu au avut o zi buna. Am avut de punctat impresia artistica si am putut avea o pozitie puternica in a-i apara pe concurenti, pentru ca este foarte greu atunci cand vine seara show-ului in direct sa oferi tot ce poti. Intr-o saptamana se ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro