Johnny Hallyday a dezvaluit ca urmeaza un tratament impotriva cancerului: "Voi merge pana la capat"

Johnny Hallyday a dezvaluit ca urmeaza un tratament impotriva cancerului:

pic.twitter.com/vVx37bahzL-- Johnny Hallyday (@JohnnySjh) March 8, 2017 Johnny Hallyday s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate in trecut, fiind operat pentru cancer de colon, iar in 2009 a fost spitalizat de urgenta in Statele Unite in urma unor complicatii survenite dupa ce fusese operat de hernie de disc intr-un spital din Paris.

acum 69 luni (9 Mar 2017)

Johnny Hallyday a publicat un mesaj pe Twitter dorind astfel sa puna capat speculatiilor aparute in presa privind starea sa de sanatate, afirmatii pe care le-a catalogat drept "enervante si rusinoase". Reactia vine dupa ce revista "Closer" a scris ca artistul se afla intr-o stare foarte ingrijoratoare si sufera de cancer pulmonar. Modestia si discretia ar trebui sa primeze in astfel de situatii, fie doar si din respect pentru mine", a scris artistul, citat de The Guardian. Sanatatea imi este monitorizata de niste medici excelenti in care am incredere deplina. Este o batalie pe care am dus-o cu mandrie alaturi de sotia mea, Laeticia.

pic.twitter.com/vVx37bahzL-- Johnny Hallyday (@JohnnySjh) March 8, 2017 Johnny Hallyday s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate in trecut, fiind operat pentru cancer de colon, iar in 2009 a fost spitalizat de urgenta in Statele Unite in urma unor complicatii survenite dupa ce fusese operat de hernie de disc intr-un spital din Paris. Plasat in coma de medicii americani, cantaretul s-a aflat la un pas de moarte. A urmat insa o convalescenta indelungata si o perioada de depresie, pe care artistul a reusit sa le depaseasca si a revenit pe scena, continuandu-si astfel o cariera exceptionala, inceputa in anii 1960, potrivit News.ro. Johnny Hallyday, pe numele sau adevarat Jean-Philippe Smet, a fost unul dintre cei mai de succes artisti ai Frantei. La 13 ani a urcat pentru prima data pe scena, la Copenhaga, unde a cantat "La Ballade de Davy Crockett". In 1957, a asistat la proiectia filmului "Lovin' You", cu idolul sau Elvis Presley, moment in care s-a hotarat sa devina cantaret de rock'n'roll. Jean-Philippe avea pe atunci doar 16 ani si si-a luat numele de Johnny Hallyday. Printre cele mai cunoscute albume ale sale se numara "Johnny chante Hallyday" (1965), "Derriere l'amour" (1976), "Lorada" (1995), "Sang pour sang" (1999), "Le Coeur des hommes" (2007) si "Ca ne finira jamais" (2008). In 2014, la varsta de 71 de a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro