Johnny Depp vorbeste pentru prima data despre procesul legat de cainii lui, in Australia

De asemenea, Depp a mărturisit că, in cazul in care soţia lui ar fi condamnată la zece ani de inchisoare pentru infracţiunile de care este acuzată, l-ar ataca pe ministrul Agriculturii australian, Barnaby Joyce, care a formulat legea cu privire la animalele de companie, astfel incat să o insoţească pe Amber Heard la puşcărie. Sentinţa maximă pentru infracţiunea de aducere a animalelor in Australia este de 10 ani de inchisoare şi o amendă de 102,000 de dolari australieni, echivalentul a aproximativ 300.000 de lei.

acum 104 luni (11 Sep 2015)

Starul hollywoodian Johnny Depp a vorbit pentru prima dată, miercuri, despre procesul din Australia, in care ii sunt implicaţi soţia şi cainii din rasa Yorkshire Terrier. Actorul a spus că el şi actriţa Amber Heard au crezut că au fost făcute toate documentele necesare pentru transportarea legală a animalelor de companie in Australia, potrivit Daily Mail.

De asemenea, Depp a mărturisit că, in cazul in care soţia lui ar fi condamnată la zece ani de inchisoare pentru infracţiunile de care este acuzată, l-ar ataca pe ministrul Agriculturii australian, Barnaby Joyce, care a formulat legea cu privire la animalele de companie, astfel incat să o insoţească pe Amber Heard la puşcărie.

Citeşte şi: Johnny Depp, despre procesul legat de cainii săi: "I-am omorat şi i-am mancat"

In plus, starul din "Piraţii din Caraibe" a spus, pentru ABC, că procesul din Australia este cel mai interesant in care a fost implicat vreodată.

Totodată Johnny Depp a glumit că autorităţile australiene au fost atat de preocupate de cei doi caini, incat au trecut cu vederea contrabanda pe care ar fi făcut-o.

Australia are reguli foarte stricte in privinţa importului de animale de companie, pentru a evita imprăştierea unor posibile boli. Sentinţa maximă pentru infracţiunea de aducere a animalelor in Australia este de 10 ani de inchisoare şi o amendă de 102,000 de dolari australieni, echivalentul a aproximativ 300.000 de lei.

Amber Heard a intrat in Australia, in mai 2015, cu doi caini Yorkshire terrier, Pistol şi Boo, ca să il viziteze pe soţul ei, Johnny Depp, in timp ce el filma pentru cel de-al cincilea film "Piraţii din Caraibe" in oraşul Coasta de Aur/ Golden Coast.

Citeşte şi: Soţia lui JOHNNY DEPP riscă 11 ani de INCHISOARE.

Actorul Johnny Depp a mai fost căsătorit, timp de doi ani, cu make-up artist-ul Lori Anne Allison, a fost logodit cu actriţele Jennifer Grey, Sherilyn ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro