Johnny Depp si Amber Heard au ajuns la o intelegere: ce suma de bani primeste fotomodelul dupa divort

Depp a fost de acord cu cerintele impuse de Heard, care i-a cerut daune in valoare de zece milioane de dolari, in conditiile in care actorul are o avere de 200 de milioane de dolari. Mesajul scris de Depp cu propriul sange FOTO "Daily Mail" Heard a mai declarat ca Depp nu si-a tratat rana timp de 24 de ore de la incident si ca doctorii s-au folosit de pielea de pe mana pentru reconstructia buricului degetului. Am indurat abuzuri emotionale, verbale si fizice din partea lui Johhny, care au inclus umilinte, amenintari, comportament ostil la adresa mea de fiecare data cand ii puneam la indoiala autoritatea lui sau nu eram de acord cu el", a mai spus Amber Heard, povestind in detaliu si doua dintre cele mai grave incidente pentru care a prezentat si dovezi - mai multe fotografii in care apare cu fata plina de vanatai. Astfel, cantareata si actrita franceza Vanessa Paradis (43 de ani), care a avut o relatie de 14 ani cu Depp si au impreuna doi copii, a semnat o scrisoare in care califica acuzatiile de violenta formulate de sotia artistului drept scandaloase.

acum 59 luni (17 Aug 2016)

Ce presupune intelegerea dintre cei doi

Johnny Depp si Amber Heard au ajuns la o intelegere privind divortul, anunta "Daily Mail". Avocatii celor doua vedete au stat la discutii timp de mai multe zile pana sa cada de acord asupra termenilor intelegerii. Depp a fost de acord cu cerintele impuse de Heard, care i-a cerut daune in valoare de zece milioane de dolari, in conditiile in care actorul are o avere de 200 de milioane de dolari. Mai mult, Avocatii lui Amber Heard au depus, marti, o motiune prin care au cerut ca ordinul de restrictie impotriva starului hollywoodian sa fie ridicat. "Johnny Depp si Amber Heard s-au inteles sa-si rezolve in mod privat actiunea de divort.

"Daily Mail" scrie ca intelegerea dintre cei doi a venit dupa ce Depp s-a simtit devastat de informatiile aparute in presa potrivit carora si-a taiat un deget si a scris cu propriul sange un mesaj pe o oglinda. "Povestile despre mesajul cu sange au fost punctul maxim de suportabilitate pentru Johnny, a fost devastat cu adevarat. Sursele publicatiei britanice arata ca Amber Heard ar fi vrut ca in declaratia comuna Depp sa admita ca a supus-o violentei domestice, dar actorul a refuzat categoric. "Amber este fericita cu declaratia, nu a fost niciodata vorba de bani, era nefericita si nemultumita cu felul in care Johnny o trata, pentru ea a fost dureros din punct de vedere emotional sa retraiasca aceste lucruri. Nu a vrut sa il mai tortureze pe Johnny in continuare, a vrut ca totul sa fie incheiat inainte de ultima aparitie din fata judecatorului", a declarat o alta sursa din anturajul fotomodelului. Heard spune in documentele depuse in instanta ca Depp luase "marijuana si ecstasy", dupa ce a baut mai multe sticle de vin. Actorul vorbea cu Heard la telefon, in timp ce aceasta filma pentru "The Danish Girl" in Londra, ca in scurt timp cei doi sa se certe iar Johnny Depp sa arunce cu telefon intr-un geam, fapt care a dus la ranirea degetului.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro