Johnny Depp are probleme cu banii: fostii manageri povestesc despre stilul de viata extravagant al starului

Johnny Depp are probleme cu banii: fostii manageri povestesc despre stilul de viata extravagant al starului

Potrivit documentelor depuse in noul proces, obtinute de Deadline.com, starul hollywoodian a cheltuit 18 milioane de dolari pe un iaht de 45 de metri, 4 milioane de dolari pentru un contract esuat cu o casa de discuri, 3 milioane de dolari pentru a transporta in spatiu cenusa lui Hunter Thompson, 300.000 de dolari pe luna pentru salariile celor 40 de angajati ai lui, 200.000 de dolari pe luna pe zboruri cu avioane private, 150.000 de dolari pe luna pentru bodyguarzi care il pazesc 24 de ore din 24.

acum 74 luni (1 Feb 2017)

Ce bani a cheltuit Depp

Fostii manageri ai actorului spun ca acesta a cheltuit peste 75 de milioane de dolari pentru a cumpara 14 locuinte si ca a avut nevoie de 12 boxe pentru a-si depozita colectia de suvenire de la Hollywood.

Compania The Management Group a initiat un proces impotriva lui Depp, dupa ce starul i-a dat in judecata pe fostii lui manageri, de la care a cerut daune de 25 de milioane de dolari.

Potrivit documentelor depuse in noul proces, obtinute de Deadline.com, starul hollywoodian a cheltuit 18 milioane de dolari pe un iaht de 45 de metri, 4 milioane de dolari pentru un contract esuat cu o casa de discuri, 3 milioane de dolari pentru a transporta in spatiu cenusa lui Hunter Thompson, 300.000 de dolari pe luna pentru salariile celor 40 de angajati ai lui, 200.000 de dolari pe luna pe zboruri cu avioane private, 150.000 de dolari pe luna pentru bodyguarzi care il pazesc 24 de ore din 24. Datorii peste datorii

Luna trecuta, Johnny Depp a anuntat in instanta ca The Management Group ii datoreaza peste 25 de milioane de dolari.

In procesul pe care l-a intentat, starul spune ca fostii lui manageri nu au fost capabili sa ii achite taxele si impozitele la timp, fapt care l-a facut sa ajunga in situatia in care a fost nevoit sa achite fiscului american penalitati de 5,7 milioane de dolari.

Johnny Depp, nascut pe 9 iunie 1963, este un actor, producator si muzician american, care a devenit cunoscut la inceputul anilor 1980 gratie serialului de televiziune "21 Jump Street". El este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele in care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat incasari de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro