John McEnroe critica producatorii filmului "Borg vs McEnroe": "Cu mine n-a vorbit nimeni"

John McEnroe critica producatorii filmului

Pana in prezent, povestea vietii lui Bjorn Borg, nascut in 1965, care a invatat sa joace tenis la varsta de 9 ani, a castigat prima lui Cupa Davis la 15 ani si primul sau titlu la Roland Garros la 18 ani, a fost relatata o singura data pentru publicul larg, intr-un documentar, intitulat "Bjorn Borg-The Saga", difuzat in trei parti de cate 58 de minute si regizat de Folke Ryden.

acum 71 luni (24 Sep 2016)

Pelicula, regizata de Janus Metz Pedersen, ii are in rolurile principale pe Shia LaBeouf, care il joaca pe John McEnroe, si pe Sverrir Gudnason, interpretul lui Bjorn Borg.

Filmul spune povestea rivalitatii din anii 1970 - 1980 dintre cei doi sportivi si este programat sa fie lansat in 2017. John McEnroe, castigator a sapte titluri de Grand Slam, pune la indoiala autenticitatea biografiei.

Productia se afla in faza filmarilor, iar fostul tenismen american si-a exprimat, intr-un interviu acordat Vanity Fair, ingrijorarea asupra faptului ca nu a fost contactat de nimeni din echipa filmului.

"Nu stiu daca ei au de gand sa faca tot filmul fara un punct de vedere al meu sau al lui Bjorn", a spus el.

"Nu pare ca sunt atat de interesati sa vorbeasca cu mine. Cu greu imi amintesc cum eram acum 36 de ani, cand aveam 21 de ani.

In opinia sa, din punct de vedere psihologic, LaBeouf ar putea fi potrivit rolului - "Presupunand ca este nebun, deci ar putea functiona" -, insa din punct de vedere fizic, s-ar chinui sa convinga.

Proiectul cinematografic a fost prezentat la Marche du Film de la Festivalul de la Cannes 2016. Pana in prezent, povestea vietii lui Bjorn Borg, nascut in 1965, care a invatat sa joace tenis la varsta de 9 ani, a castigat prima lui Cupa Davis la 15 ani si primul sau titlu la Roland Garros la 18 ani, a fost relatata o singura data pentru publicul larg, intr-un documentar, intitulat "Bjorn Borg-The Saga", difuzat in trei parti de cate 58 de minute si regizat de Folke Ryden. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro