JO 2016: Corina Caprioriu merge in sferturile de finala la judo 57 kg

JO 2016: Corina Caprioriu merge in sferturile de finala la judo 57 kg

UPDATE Corina Caprioriu a trecut prin ippon de Cheng-Ling Lien si s-a calificat in semifinale la 57 de kilograme! De asemenea, sambata, in prima zi a competitiei de judo, Monica Ungureanu a fost eliminata in primul tur al categoriei 48 de kilograme de europeana en-titre, Charline van Snick (Belgia), dupa nici doua minute, prin ippon.

acum 92 luni (8 Aug 2016)

UPDATE Corina Caprioriu a trecut prin ippon de Cheng-Ling Lien si s-a calificat in semifinale la 57 de kilograme!

Stirea initiala

Corina Caprioriu, vicecampioana olimpica in 2012, a intrat direct in turul doi al categoriei 57 de kilograme, grupa D, faza in care a invins-o pe Nora Gjakova (Kosovo), prin yuko.

In sferturile de finala, Corina Caprioriu se va duela cu Cheng-Ling Lien (Taiwan), partida programata in jurul orei 18.30, iar invingatoarea se va califica in semifinale.

Chitu si Ungureanu au fost invinse

Judoka Andreea Chitu a fost invinsa, duminica, de sportiva braziliana Erika Miranda in prima lupta din recalificari, la categoria 52 de kilograme, ratand astfel calificarea decisiva pentru medalia de bronz. Anterior, in grupa A, Chitu a trecut de iberica Laura Gomez prin ippon, dar in sferturile de finala a pierdut prin yuko in fata sportivei italiene Odette Giuffrida.

De asemenea, sambata, in prima zi a competitiei de judo, Monica Ungureanu a fost eliminata in primul tur al categoriei 48 de kilograme de europeana en-titre, Charline van Snick (Belgia), dupa nici doua minute, prin ippon.

La ultima editie a JO, Londra 2012, Romania a obtinut doua medalii, ambele de argint, prin Alina Dumitru (48 kg) si Corina Caprioriu (57 kg). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro