Jim Carrey, un nou portret ironic la adresa fondatorului Facebook: "A venit sa distruga Pamantul"

Jim Carrey, un nou portret ironic la adresa fondatorului Facebook:

FOTO Twitter Desenul ironizator al lui Carrey vine dupa ce publicatiile The Observer si The New York Times au dezvaluit ca firma Cambridge Analytica, specializata in analizarea datelor online si implicata in campania presedintelui SUA Donald Trump si in cea pro-Brexit, a exploatat in scop electoral datele de pe Facebook a zeci de milioane de cetateni americani.

acum 54 luni (12 Apr 2018)

Jim Carrey (56 de ani) a revenit in atentia publicului datorita noului sau proiect artistic. Actorul s-a apucat de desenat si impartaseste cu fanii din mediul online operele sale de arta menite sa ironizeze diverse personalitati. Jim Carrey a postat pe Twitter desenul ironizator la adresa fondatorului Facebook in ziua in care Zuckerberg a depus marturie in fata comisiilor de Comert si Juridic ale Senatului american, cu privire la modul in care reteaua sociala gestiona informatiile personale ale utilizatorilor sai si rolul sau in interferentele rusesti in alegerile prezidentiale din 2016, scrie Business Insider. Desenul il portretizeaza pe Zuckerberg in chipul personajului animat Marvin Martianul, cu titlul: "Congresul primeste o vizita de pe planeta Zuckerberg" si descrierea: "Voi impiedica orice alte interferente in alegeri prin distrugerea Pamantului cu aplicatia mea Scaderea brusca a actiunilor Facebook m-a infuriat! Imediat dupa izbucnirea scandalului Cambridge Analytica, Jim Carrey a postat un portret care-l infatiseaza pe mogul, alaturi de descrierea "Cu cine va impartiti viata?"

FOTO Twitter Desenul ironizator al lui Carrey vine dupa ce publicatiile The Observer si The New York Times au dezvaluit ca firma Cambridge Analytica, specializata in analizarea datelor online si implicata in campania presedintelui SUA Donald Trump si in cea pro-Brexit, a exploatat in scop electoral datele de pe Facebook a zeci de milioane de cetateni americani. Dezvaluirile au declansat o revolta larg raspandita in randul utilizatorilor, dar si in randul politicienilor din SUA si din Regatul Unit. Mai mult, in urma cu aproximativ doua saptamani, Jim Carrey a anuntat pe Twitter ca isi vinde actiunile pe care le are la Facebook si ca isi sterge contul curent, incurajand publicul si investitorii sa boicoteze reteaua sociala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro