Jim Carrey, sub masca comediei: "Sunt fermecator, dar ma indop cu Prozac" - detalii din trecutul sau apasator

Jim Carrey, sub masca comediei:

Dar aceasta alura de actor lipsit de geniu e lovita de forta lui neprevazuta de a trece la extreme, la-sandu-se absorbit de unele roluri mar-cate de dileme existentialiste, sufocate de epifanii bizare ("Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "The Truman Show", "The Number 23").

acum 60 luni (15 Jul 2015)

Un star dedicat entertainin-gului de masa, care a transfigurat personaje ale societatii in caricaturi lunatice, dar deloc amuzante pentru elita criticilor. Si-a ales orbeste cele mai stupide personaje pe care le-a interpre-tat inedit, ca pe niste mascarici moderni, atragandu-si eticheta de comediant co-mercial, lipsit de simtul umorului auten-tic, fin ("Ace Ventura", "Dumb and Dumber", "Bruce Almighty"). Dar aceasta alura de actor lipsit de geniu e lovita de forta lui neprevazuta de a trece la extreme, la-sandu-se absorbit de unele roluri mar-cate de dileme existentialiste, sufocate de epifanii bizare ("Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "The Truman Show", "The Number 23"). Cel mai mult a empatizat, asa cum am intui, cu Joel (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 2004), acest barbat extrem de timid, care iubeste si nu este iubit, simtind adeseori la fel, atunci cand nu este "on", rol care l-a ajutat sa intelea-ga multe dintre despartirile prin care a trecut. In fond, mare parte din viata sa s-a luptat cu depresia pe care in copilarie a inabusit-o cu umor, singura lui cale de comunicare.

Inainte de-a incepe sa faca stand-up la 15 ani, James Eugene Carrey, nascut pe 17 ianuarie 1962, obisnuia sa-ncalte pantofii de tap si sa urce pe masuta de cafea, la miezul noptii, in cazul in care parintii lui, Kathleen Oram si Percy Carrey, aveau nevoie sa fie inveseliti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro