Jihadistii sunt LOVITI fara MILA de o grupare occidentala hotarata sa razbune VIETILE PIERDUTE in atentatul din Orlando

Jihadistii sunt LOVITI fara MILA de o grupare occidentala hotarata sa razbune VIETILE PIERDUTE in atentatul din Orlando

Conturile de Twitter ale sustinatorilor gruparilor teroriste au fost "atacate" de hackeri ca urmare a atacului din Orlando, soldat cu 50 de victime si 53 de raniti. Un hacker afiliat hacktivistilor Anonymous, care, pe internet foloseste numele de utilizator, WauchulaGhost a inceput in urma cu cateva luni sa "sparga" conturile utilizatorilor pro-ISIS, iar dupa tragedia din Orlando, hackerul a decis sa blocheze aceste conturi, incarcand materiale deocheate.

acum 38 luni (16 Jun 2016)

Conturile de Twitter ale sustinatorilor gruparilor teroriste au fost "atacate" de hackeri ca urmare a atacului din Orlando, soldat cu 50 de victime si 53 de raniti. Materialele cu caracter propagandistic au fost inlocuite cu materiale pornografice si link-uri catre site-urile pentru adulti.

Un hacker afiliat hacktivistilor Anonymous, care, pe internet foloseste numele de utilizator, WauchulaGhost a inceput in urma cu cateva luni sa "sparga" conturile utilizatorilor pro-ISIS, iar dupa tragedia din Orlando, hackerul a decis sa blocheze aceste conturi, incarcand materiale deocheate.

WauchulaGhost nu isi dezvaluie adevarata identitate sau localizarea, a mentionat doar ca se afla in Statele Unite si ca "mizeriile acestea au loc mult prea aproape de casa" sa.

Hackerul declara ca a reusit sa se infiltreze in peste 200 de conturi, iar o parte dintre acestea au fost blocate.

"Un singur lucru doresc sa lamuresc. hackeri) sunt musulmani si avem respect pentru toate ideologiile religioase care nu sacrifica vieti inocente", a mai adaugat acesta. Citeste si:

+Bestiile jihadiste au UN NOU PLAN pentru a INVADA Europa.

+AMENINTARE SOCANTA cu BOMBA atomica: "Romania ar putea fi victima unui ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro