Jihadistii din Statul Islamic au executat 150 de femei in orasul irakian Fallujah si le-au aruncat in gropi comune

Jihadistii din Statul Islamic au executat 150 de femei in orasul irakian Fallujah si le-au aruncat in gropi comune

"Cel putin 150 de femei, inclusiv insarcinate, au fost executate in Fallujah de un islamist cunoscut sub numele de Abu al-Libi Anas, dupa ce au refuzat mariaje cu jihadisti", se arata intr-un comunicat al ministerului irakian.

acum 63 luni (18 Dec 2014)

"Cel putin 150 de femei, inclusiv insarcinate, au fost executate in Fallujah de un islamist cunoscut sub numele de Abu al-Libi Anas, dupa ce au refuzat mariaje cu jihadisti", se arata intr-un comunicat al ministerului irakian. Dupa ce au fost ucise, femeile au fost aruncate in gropi comune din jurul orasului Fallujah din provincia irakiana Anbar Al. "Numeroase familii au fost fortate sa paraseasca provincia de la nord de orasul Al-Wafa dupa ce sute de locuitori au primit amenintari cu moartea", relateaza Anadolu. Ministerul irakian a adaugat ca multi copii au murit in desert, dupa ce au parasit orasul.

Statul Islamic a executat-o in public si pe activista pentru drepturile femeilor, Samira Salih Al-Nuaimi, in orasul irakian Mosul, dupa ce a criticat grupul terorist pe pagina sa de Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro