Jigniri in Parlament. Turcescu l-a invitat pe Nicolicea sa-i verifice "bilele mari si negre"

Jigniri in Parlament. Turcescu l-a invitat pe Nicolicea sa-i verifice

(...) Cei de la USR au depus 600.000, spun ei, apoi 6000 de amendamente, intr-un format ilizibil, deci la batjocura, atat pentru o propunere de modificare a Regulamentului, cat si pentru a doua propunere de modificare, aceleasi amendamente (...)", a declarat deputatul PSD Eugen Nicolicea, la finalul sedintei Comisiei pentru Regulament.

acum 19 luni (14 Dec 2017)

"E, atat de geniale au fost amendamentele incat au fost retrase azi. (...) Cei de la USR au depus 600.000, spun ei, apoi 6000 de amendamente, intr-un format ilizibil, deci la batjocura, atat pentru o propunere de modificare a Regulamentului, cat si pentru a doua propunere de modificare, aceleasi amendamente (...)", a declarat deputatul PSD Eugen Nicolicea, la finalul sedintei Comisiei pentru Regulament.

Eugen Nicolicea a cerut reprezentantului USR sa confirme, in cadrul sedintei, retragerea amendamentelor, afirmand ca "scrisoarea de retragere este incalcita".

Sedinta comisiei a fost marcata de tensiuni, presedintele comisiei afirmand ca opozitia a sustinut "bazaconiile" USR fara sa stie despre ce este vorba.

Presedintele Comisiei pentru Regulament, deputatul PSD Eugen Nicolicea, i-a spus deputatului PMP Robert Turcescu ca se repeta "ca un papagal", iar acesta l-a comparat pe Nicolicea cu un dihor.

"Se pare ca nu ai decat niste bile negre azi", i-a mai spus Nicolicea deputatului PMP. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro