Jeremy Clarkson, ultima aparitie la "Top Gear": "Sunt trist pentru ca a trebuit sa se termine in acest fel"

"Va multumesc foarte mult ca ne-ati urmarit si, ei bine, la revedere" Jeremy Clarkson a declarat ca "este atat de trist ca trebuie sa se incheie in acest fel", dupa ce a aparut in ultimul episod al show-ului "Top Gear". Elefantul Jeremy FOTO BBC Reprezentantii BBC prezic ca acest episod special o sa devina cel mai urmarit din istoria seriei, peste audienta de 8,35 de milioane de telespectatori inregistrata in 2007, odata cu aparitia in show a pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton.

acum 87 luni (29 Jun 2015)

"Va multumesc foarte mult ca ne-ati urmarit si, ei bine, la revedere"

Jeremy Clarkson a declarat ca "este atat de trist ca trebuie sa se incheie in acest fel", dupa ce a aparut in ultimul episod al show-ului "Top Gear". Ultimul episod al emisiunii a durat 75 de minute si a cuprins imagini filmate inainte ca Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond sa paraseasca postul britanic. So sad and sorry it's ended like this -- Jeremy Clarkson (@JeremyClarkson) June 28, 2015 Clarkson, inlocuit de Jeremy, "elefantul din camera"

Ultimul episod "Top Gear", in formula Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond, a cuprins doua filme separate, ambele terminate inainte de incidentul care a dus la plecarea lui Clarkson. Prezentatorul si-a inregistrat din nou vocea pentru o serie de texte rostite in emisiune, iar Hammond si May au filmat cadre separate, fara publicul care aparea in mod traditional in studioul "Top Gear".

Elefantul Jeremy FOTO BBC

Reprezentantii BBC prezic ca acest episod special o sa devina cel mai urmarit din istoria seriei, peste audienta de 8,35 de milioane de telespectatori inregistrata in 2007, odata cu aparitia in show a pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton.

We just watched the last of British humour on the BBC #TopGear -- Katie Hopkins (@KTHopkins) June 28, 2015

Inainte de rularea emisiunii, Clarkson a parut sa minimalizeze semnificatia episodului "Top Gear", scriind in editorialul sau pentru "The Sun" ca "BBC Two prezinta o ultima editie Top Gear incropita din doua filme pe care le-am facut inainte sa fiu concediat. "Filmele sunt bune, dar ele nu a fost concepute pentru a duce aceasta povara a ultimului lucru pe care il avem de facut pentru Top Gear. Ceea ce este destul de dureros pentru mine este ca nu sunt cele mai ambitioase proiecte pe care le-am facut vreodata, dar, in mod accidental reprezinta o puternica sursa pentru ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro