Jennifer Lawrence, in rolul unei fotojurnaliste premiate cu Pulitzer, intr-un film regizat de Steven Spielberg

Acest film, produs de studiourile Warner Bros., se va intitula "It's What I Do" si reprezinta o adaptare cinematografica a volumului autobiografic "It's What I Do: A Photographer's Life Of Love And War", scris de fotojurnalista Lynsey Addario, recompensat cu premiul Pulitzer in anul 2009. Cineastul american a incheiat de curand filmarile de la un lungmetraj de spionaj, "St James Place", a intrat in preproductie cu pelicula "The BFG" si s-a declarat interesat de posibilitatea de a regiza un nou film din seria "Indiana Jones".

acum 112 luni (4 Mar 2015)

Acest film, produs de studiourile Warner Bros., se va intitula "It's What I Do" si reprezinta o adaptare cinematografica a volumului autobiografic "It's What I Do: A Photographer's Life Of Love And War", scris de fotojurnalista Lynsey Addario, recompensat cu premiul Pulitzer in anul 2009.

Pentru Steven Spielberg, ajuns la varsta de 68 de ani, acesta este un nou film care se adauga pe lista sa foarte lunga de proiecte in curs de dezvoltare. Cineastul american a incheiat de curand filmarile de la un lungmetraj de spionaj, "St James Place", a intrat in preproductie cu pelicula "The BFG" si s-a declarat interesat de posibilitatea de a regiza un nou film din seria "Indiana Jones". Cineastul american a castigat alte doua premii Oscar in 1994, cu filmul "Lista lui Schindler", in calitate de regizor si de producator al peliculei.

In cei 40 de ani de cariera, Steven Spielberg a regizat 27 de filme, iar cele mai multe dintre ele au marcat istoria cinematografiei mondiale. Dintre acestea fac parte "Duel pe autostrada/Duel" din 1971, aflat la originea unui lungmetraj de televiziune, thrillerul "Falci/Jaws" (1975), "Intalnire de gradul trei" (1977), "Indiana Jones si Cautatorii arcei pierdute" (1981), "E.T. Filmul biografic "Lincoln" (2012), pentru care Spielberg a fost nominalizat din nou la premiul Oscar pentru cel mai bun regizor, i-a adus actorului britanic Daniel Day-Lewis cel de-al treilea Oscar din cariera, castigat in 2013. Ea se afla in negocieri avansate pentru a juca in "Passengers", un film SF ce va fi regizat de Morten Tyldum, cineastul care a regizat "Jocul codurilor". A avut roluri principale in "The Bill Engvall Show" si in filme precum "Departe de campia in flacari/The Burning Plain" si "Mainile tatalui meu/Winter's Bone", pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita. Jennifer Lawrence, care s-a remarcat si in seria "Jocurile foamei/The Hunger Games", a castigat premiul Oscar p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro