Japonezii de la Calsonic Kansei investesc 30 milioane de euro intr-o fabrica de componente electronice din Ploiesti

Japonezii de la Calsonic Kansei investesc 30 milioane de euro intr-o fabrica de componente electronice din Ploiesti

Acest fapt este un prim rezultat concret al vizitei in Asia din perioada 16 -22 septembrie, in timpul careia ministrul Ilan Laufer si Teiji Teramoto, Head of Global Business Mizuho Bank au semnat Memorandumul de Intelegere intre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si Mizuho Bank privind colaborarea pentru stimularea si sustinerea prin intermediul Mizuho Bank a investitilor bilaterale si promovarea extinderii economice a companiilor romanesti si japoneze.

acum 42 luni (23 Oct 2017)

Decizia finala a fost luata ca urmare a discutiilor purtate de ministrul Ilan Laufer cu reprezentantii Calsonic Kansei, cu ocazia vizitei din luna septembrie in Japonia si a fost comunicata printr-o scrisoare oficiala a directorului de operatiuni pentru Romania, Hiroyuki Horii.

"Salut decizia companiei japoneze, care dovedeste increderea in Romania, dovedeste ca deciziile si strategiile pentru extinderea investitiilor in Romania au dat roade si imi exprim speranta ca si acest proiect va fi unul de succes, care va aduce plusvaloare atat pe plan local cat si national", spus ministrul Laufer.

Acest fapt este un prim rezultat concret al vizitei in Asia din perioada 16 -22 septembrie, in timpul careia ministrul Ilan Laufer si Teiji Teramoto, Head of Global Business Mizuho Bank au semnat Memorandumul de Intelegere intre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si Mizuho Bank privind colaborarea pentru stimularea si sustinerea prin intermediul Mizuho Bank a investitilor bilaterale si promovarea extinderii economice a companiilor romanesti si japoneze. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro