Janet Jackson, precizari despre sanatatea ei: Nu am cancer

Cantareata Janet Jackson a anuntat, pe retelele de socializare, ca nu sufera de cancer, relateaza 7sur7.be, citat de Agerpres. Janet Jackson a inceput turneul in 31 august in Canada si a sustinut de atunci un numar mare de concerte in America de Nord si Japonia.

acum 95 luni (8 Jan 2016)

Cantareata Janet Jackson a anuntat, pe retelele de socializare, ca nu sufera de cancer, relateaza 7sur7.be, citat de Agerpres.

Artista de 49 de ani anuntase inainte de Craciun ca isi intrerupe turneul pentru o operatie a carei natura nu a precizat-o. Era hotarata sa nu spuna mai mult, insa miercuri seara si-a propus sa puna capat zvonurilor despre starea sa de sanatate. Nu am cancer", a scris Janet Jackson peFacebook si pe Twitter, fara sa mentioneze totusi motivul medical pentru care a intrerupt turneul "Unbreakable". Medicii mi-au permis sa reiau turneul in Europa si, dupa cum am promis, concertele anulate vor fi reprogramate", a adaugat sora lui Michael Jackson. Janet Jackson a inceput turneul in 31 august in Canada si a sustinut de atunci un numar mare de concerte in America de Nord si Japonia. A fost nevoita insa sa isi anuleze cateva spectacole in Statele Unite pentru a-si odihni corzile vocale si trebuia initial sa reia turneul maraton la 9 ianuarie. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro