Jaful anului. Un barbat s-a deghizat in femeie si a "agatat" un petrecaret dintr-un bar. Ce a patit travestitul

Jaful anului. Un barbat s-a deghizat in femeie si a

"Tanarul ar fi invitat, in locuinta sa, un barbat de 46 de ani, din municipiul Iasi, pe care l-ar fi deposedat de un lant din aur cu medalion, 1.075 de lei si 150 de euro.

acum 42 luni (7 Sep 2017)

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au reusit sa identifice travestitul dupa aproximativ o saptamana de la data comiterii faptei. Ieseanul de 19 ani a petrecut 24 de ore in spatele gratiilor, insa a fost eliberat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, care au dispus cercetarea sa sub control judiciar.

Potrivit informatiilor oferite de politisti, fapta a avut loc in data de 29 august, atunci cand talharul, deghizat in femeie, a "agatat" intr-un bar victima.

"Tanarul ar fi invitat, in locuinta sa, un barbat de 46 de ani, din municipiul Iasi, pe care l-ar fi deposedat de un lant din aur cu medalion, 1.075 de lei si 150 de euro. In momentul in care ar fi fost comisa fapta, persoana vatamata ar fi fost data afara din locuinta de o cunostinta a tanarului", au precizat politistii.

Acestia au mai aratat ca prejudiciul provocat de barbat a fost de 4.000 de lei, insa a fost recuperat si predat persoane vatamate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro