Jaful anului la Vaslui. Cum au reusit doi tineri sa "opereze" sediul Fan Courier in 30 de secunde

Jaful anului la Vaslui. Cum au reusit doi tineri sa

Acesta a primit de la Daniel Stratina suma de 19.600 lei, motiv pentru care politistii l-au retinut pentru 24 de ore si au deschis cercetari pentru comiterea infractiunii de tainuire.

acum 68 luni (24 Jan 2015)

(17 ani) din localitatea Muntenii de Jos au reusit sa dea batai de cap politistilor vasluieni dupa ce au dat o spargere ca-n filme. Tinerii si-au tras esarfe peste fata si glugile peste cap, apoi au folosit un set de chei potrivite pentru a intra in sediul Fan Courier Vaslui. Intr-un timp foarte scurt, doar 30 de secunde, au intrat in sediul firmei si au luat dintr-un sertar pe care l-au fortat toti banii pe car i-au gasit: 45.000 lei.

Cazul a fost preluat de politistii de la Investigatii Criminale care au reusit sa-i identifice pe suspecti. Criminalistii au stabilit ca un al treilea barbat, de 27 de ani, ar avea cunostinta despre "lovitura" data de cei doi infractori. Acesta a primit de la Daniel Stratina suma de 19.600 lei, motiv pentru care politistii l-au retinut pentru 24 de ore si au deschis cercetari pentru comiterea infractiunii de tainuire.

Joi, 22 ianuarie, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Vaslui l-au retinut pe tanarul de 17 ani, din comuna Muntenii de Jos, pentru o perioada de 24 ore. A fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, iar procurorii au dispus impotriva acestuia masura controlului judiciar pe o perioada de 60 zile.

Daniel Stratina, celalalt suspect de comiterea spargerii, este de negasit si se sustrage urmaririlor penale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro