Jaf in 50 de secunde la o banca din Brasov

Jaf in 50 de secunde la o banca din Brasov

Reprezentantii Bancii Transilvania spun ca in seiful furat, miercuri noapte, de la o sucursala din Brasov se aflau aproximativ 200.000 de lei, iar suma este aigurata, "neexistand riscuri de pierdere nici pentru clienti, nici pentru banca", informeaza Mediafax. Potrivit acestora, agentia la care a avut loc incidentul corespunde cerintelor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, fiind dotata cu sisteme de supraveghere, avand paza umana pe timpul zilei si contract cu o firma de paza, iar personalul este instruit.

acum 115 luni (4 Sep 2014)

Reprezentantii Bancii Transilvania spun ca in seiful furat, miercuri noapte, de la o sucursala din Brasov se aflau aproximativ 200.000 de lei, iar suma este aigurata, "neexistand riscuri de pierdere nici pentru clienti, nici pentru banca", informeaza Mediafax.

Conform unui comunicat al bancii, de la Agentia Racadau din Brasov, aflata pe strada Tampei nr.

"Alarma s-a declansat imediat, iar reprezentantii companiei de paza cu care banca are contract au ajuns prompt la fata locului. In prezent sunt in derulare procedurile specifice de investigare de catre organele abilitate, pentru stabilirea persoanelor responsabile, iar Banca Transilvania acorda intregul suport in acest sens. Suma este asigurata, asa incat nu sunt riscuri de pierdere nici pentru clienti, nici pentru banca", mai spun reprezentantii Bancii Transilvania.

Potrivit acestora, agentia la care a avut loc incidentul corespunde cerintelor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, fiind dotata cu sisteme de supraveghere, avand paza umana pe timpul zilei si contract cu o firma de paza, iar personalul este instruit.

----

O banca din Brasov a fost jefuita, in noaptea de miercuri spre joi, in mai putin de un minut. Se pare ca ar fi vorba despre un prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei. Banca este prevazuta cu un sistem de supraveghere video si un sistem de alarmare care s-a declansat la momentul jafului. La fata locului s-a prezentat un echipaj al firmei de paza insa cand au ajuns nu au mai gasit pe nimeni.

In perioada urmatoare anchetatorii urmeaza sa vizioneze imaginile surprinse de pe camerele de supraveghere.

Caseta de valori cantareste peste 50 de kilograme. In interiorul acesteia se afla suma de 200.000 de lei. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro