JacTravel continua angajarile in Mures si Cluj, dupa trecerea sub umbrela brandului Webjet

JacTravel continua angajarile in Mures si Cluj, dupa trecerea sub umbrela brandului Webjet

Forta de munca disponibila in Romania este bine educata, creativa si condusa de ambitie, ceea ce determina ca business-ul sa se dezvolte in continuare in cele doua locatii din Transilvania, afirma reprezentantii JacTravel. Reteaua JacTravel este una extrem de larga si cuprinde mai mult de 27.000 de hoteluri independente si lanturi hoteliere, situate in 10.000 de destinatii pe intreg Globul.

acum 73 luni (27 Mar 2018)

Forta de munca disponibila in Romania este bine educata, creativa si condusa de ambitie, ceea ce determina ca business-ul sa se dezvolte in continuare in cele doua locatii din Transilvania, afirma reprezentantii JacTravel.

"Inca din anul 2007, ne-am dat seama ca exista o oportunitate extrem de buna de a concentra unele activitati globale care se derulau in diverse tari, in cadrul unui singur centru din Romania. In prezent, avem peste 270 de angajati in Mures si Cluj, carora le oferim multiple oportunitati de dezvoltare, atat la nivel national, cat si global" afirma conducerea echipei JacTravel din Romania. Printre beneficiile oferite echipei se numara tichetele de masa, perioada de proba platita, asigurare medicala si bonus de performanta. "E o oportunitate buna de a lucra intr-un mediu multicultural si totodata de a colabora cu oameni extrem de priceputi in domeniul turismului" spune Gabriella Nemeth, membra a echipei JacTravel.

La acestea se adauga un program variat de cursuri, training-uri si activitati organizate pentru distractie si socializare. Fiecare angajat este incurajat sa invete cat mai multe despre business si sa faca schimbari intre departamente pentru a-si largi posibilitatile de dezvoltare in cariera. In primul rand, industria turismului este una extrem de dinamica si atractiva, iar pozitia noastra ca numar 2 in sectorul B2B hotel wholesaler aduce multe provocari pentru dezvoltarea profesionala si personala a fiecarui membru din echipa. Suntem focusati pe angajati si sustinem dezvoltarea lor printr-o schema de invatare si training, care nu exista in cazul multor companii din domeniu. Totodata, oferim oamenilor nostri posibilitatea de a calatori regulat sau chiar de a lucra permanent in birourile noastre din Londra, Edinburgh, Dubai, Orlando, Beijing si Hong Kong. In fiecare an, peste 3 milioane de clienti beneficiaza de serviciile companiei. Reteaua JacTravel este una extrem de larga si cuprin... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro