Jackie Chan si Ziyi Zhang isi lanseaza cele mai recente lungmetraje la Zilele Filmului Chinezesc

Peste numai o saptamana, Jackie Chan va veni la Bucuresti, la invitatia Administratiei de Presa, Publicitate, Radio, Televiziune si Cinematografie din China si a Casei Romano-Chineze, pentru a deschide evenimentul Zilele Filmului Chinezesc si pentru a-si lansa filmul "Zodiacul Chinezesc", pe care l-a regizat si in care interpreteaza si rolul principal. De asemenea, Ziyi Zhang, actrita din filmul "Memoriile unei gheise", va veni si ea in Romania alaturi de Jackie Chan la evenimentul de deschidere a Zilelor Filmului Chinezesc, pe 11 septembrie, la invitatia Administratiei de Presa, Publicitate, Radio, Televiziune si Cinematografie din China si a Casei Romano-Chineze.

acum 105 luni (4 Sep 2014)

Peste numai o saptamana, Jackie Chan va veni la Bucuresti, la invitatia Administratiei de Presa, Publicitate, Radio, Televiziune si Cinematografie din China si a Casei Romano-Chineze, pentru a deschide evenimentul Zilele Filmului Chinezesc si pentru a-si lansa filmul "Zodiacul Chinezesc", pe care l-a regizat si in care interpreteaza si rolul principal.

Record mondial marca Jackie Chan

"Zodiacul Chinezesc", un film de actiune, a avut un succes deosebit in Asia, realizand, la un an de la lansarea sa pe marile ecrane, un profit de 1,8 milioane de dolari, numai in aceasta parte a lumii. Chan este responsabil pentru 15 dintre cele mai importante functii, inclusiv cele de regizor, producator, actor, coregraf si compozitor, doborand in felul acesta recordul anterior de 11 credite, detinute de Robert Rodriguez.

Jackie Chan nu se retrage

O vreme s-a speculat ca "Zodiacul Chinezesc" va marca si finalul carierei de actor a lui Jackie Chan.

De asemenea, Ziyi Zhang, actrita din filmul "Memoriile unei gheise", va veni si ea in Romania alaturi de Jackie Chan la evenimentul de deschidere a Zilelor Filmului Chinezesc, pe 11 septembrie, la invitatia Administratiei de Presa, Publicitate, Radio, Televiziune si Cinematografie din China si a Casei Romano-Chineze.

Una dintre cele mai apreciate actrite ale momentului in China, Ziyi Zhang a avut prima sa aparitie intr-un film american in 2001, in pelicula "Ora de varf/Rush Hour", unde a jucat chiar alaturi de Jackie Chan. Dupa acest moment, a devenit din ce in ce mai cunoscuta, a facut parte, in 2006, din juriul Festivalului de la Cannes si s-a implicat de-a lungul timpului in actiuni filantropice, fiind una dintre ambasadoarele Jocurilor Paralimpice, alaturi de Nadia Comaneci, arata Mediafax.

Actrita Ziyi Zhang mai este cunoscuta publicului din Romania pentru rolurile din premi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro