Iulian Tanase si Radu Boroianu, audiati pentru postul de presedinte al ICR. Tanase, pe Facebook: "99,99 la suta ma gandesc sa refuz pe motiv de incompetenta"

Iulian Tanase si Radu Boroianu, audiati pentru postul de presedinte al ICR. Tanase, pe Facebook:

"S-au facut nominalizarile pentru functia de presedinte al ICR, Radu Boroianu de la PSD si Iulian Tanase de la PNL, care a lucrat inclusiv la Radio Guerrilla", a declarat, marti, dupa sedinta Biroului Permanent, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

acum 66 luni (28 Apr 2015)

"S-au facut nominalizarile pentru functia de presedinte al ICR, Radu Boroianu de la PSD si Iulian Tanase de la PNL, care a lucrat inclusiv la Radio Guerrilla", a declarat, marti, dupa sedinta Biroului Permanent, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. Cei doi sunt audiati, astazi, de comisiile de Cultura si de Politica Externa din Senat. Pe pagina personala de Facebook, in cursul zilei de ieri Iulian Tanase a postat un mesaj prin care a confirmat primirea propunerii candidaturii la functia de presedinte al ICR, dar a si glumit ironic pe aceasta tema: "Acum o ora si ceva mi s-a propus functia de presedinte al ICR. De cealalta parte, in cursul zilei de ieri se vehiculase deja numele lui Radu Boroianu, vicepresedintele Partidului Liberal Reformator, in cursa pentru ICR. "Mi-ar placea sa pot face declaratii atunci cand lucrurile sunt sigure, deocamdata, ele sunt la nivelul la care il vedeti dumneavoastra si nu imi face placere sa spun nici alba, nici neagra", a declarat, luni, Radu Boroianu pentru Mediafax. Intrebat de Mediafax daca se afla in negocieri pentru propunerea de presedinte al ICR, Boroianu a declarat: "Da. Lilian Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman (ICR), aceasta fiind inregistrata vineri la cabinetul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, deoarece ICR este o institutie aflata in subordinea Senatului Romaniei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro