Iulian Iancu ii ameninta pe jurnalisti cu anchete si il va da in judecata pe Ludovic Orban, care l-a numit "omul Gazprom". Reactia liderului PNL

Presa: Iancu si-a luat locuinta de lux la stat Publicatia Economica.net a publicat astazi un material in care arata ca Iulian Iancu si-a cumparat un apartament de 143 de metri patrati in centrul Bucurestiului, luat de la stat, pentru ca i-a permis o lege aprobata de Guvernul Nastase, din care a facut si el parte, data pe ultima suta de metri inainte de schimbarea puterii. De asemenea, voi cere ca cei sapte - si chiar si ceilalti sapte care probabil vor urma - sa raspunda in fata autoritatilor statului ce vor investiga in baza concluziilor Comisiei de Ancheta daca au primit finantare de la vreunul din cei chemati in fata Comisiei de Ancheta┬╗", se arata in raspunsul la punctul de vedere solicitat de jurnalist.

acum 76 luni (9 Nov 2017)

Deputatul PSD Iulian Iancu a anuntat ieri ca il va da in judecata pe liderul PNL, Ludovic Orban, dupa ce acesta din urma a declarat ca Iancu este "omul Gazprom". Mai mult, deputatul PSD, care in prezent conduce o comisie de ancheta pe piata energiei, a transmis catre publicatia Economica.net ca va cere ca sapte jurnalisti care i-au transmis in ultimul timp "intrebari dubioase si insinuante" sa raspunda in fata autoritatilor statului daca au primit finantare de la vreunul din cei chemati in fata acestei comisii de ancheta.

Astfel, liderul PNL a declarat, pentru "Romania libera", ca este alaturi de jurnalistii amenintati de Iulian Iancu, pentru ca si el este in aceeasi situatie, "amenintat de omul Gazprom cu darea in judecata".

"Uitati-va ce lupta se duce cu Ordonanta 64 de o parte din PSD, parca special ca distruga BRUA (conducta de gaze Bulgaria, Romania, Ungaria, Austria) si exploatarea de gaze naturale de la Marea Neagra, care poate sa reduca dependenta, nu numai a Romaniei, ci a unei parti din Europa fata de gazul rusesc. "Observ fara surprindere ca, odata cu demersurile Comisiei de Ancheta ANRE al carei presedinte sunt, au pornit si atacurile la adresa mea. Ea este menita sa puna sub semnul intrebarii concluziile Comisiei de Ancheta care se contureaza deja ca fiind deosebit de grave la adresa unor mari operatori din domeniul energetic, in special din domeniul gazelor naturale.

Ca atare, asa cum am anuntat de la primele atacuri dupa inceperea mandatului meu de presedinte al Comisiei de Ancheta, il voi actiona in judecata pe dl. In caz contrar, voi considera aceste noi afirmatii ca parte a unui atac direct interesat si coordonat in vederea discreditarii mele ca demnitar si ca persoana publica si de compromitere a intregii mele activitati desfasurata DOAR in slujba Romaniei si le voi declina Parchetului General", a scris Iancu.

Presa: Iancu si-a luat locuinta de lux la stat

Publicatia Economica.net a publicat astazi... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro