Iulia Vantur, marturisiri despre viata in India, greutatile intampinate si relatia cu Salman Khan

Iulia Vantur, marturisiri despre viata in India, greutatile intampinate si relatia cu Salman Khan

De asemenea, vedeta a admis ca a intampinat dificultati si pe plan profesional: "Pentru o femeie care a muncit de la varsta de 15 ani si a reusit prin forte proprii sa obtina un statut, sa construiasca deja o cariera, e usor inconfortabil sa revina la statutul de sau sa fie privita doar prin prisma unei asocieri.

acum 22 luni (3 Apr 2018)

Intr-un interviu pentru revista "Viva!", Iulia Vantur a acceptat sa vorbeasca despre viata pe care o are in India, acolo unde s-a mutat in urma cu mai bine de un an. "M-a incercat teama, nu e usor sa lasi tot ce ai construit si sa o iei de la zero. In India a trebuit sa o iau de la zero ca individ, sa ma adaptez unei lumi noi, diferite. India mi-a oferit oportunitatea sa redescopar cine sunt dincolo de job, nume, statut, fara prietenii de-o viata, familie si mediul cunoscut", a precizat Iulia Vantur.

De asemenea, vedeta a admis ca a intampinat dificultati si pe plan profesional: "Pentru o femeie care a muncit de la varsta de 15 ani si a reusit prin forte proprii sa obtina un statut, sa construiasca deja o cariera, e usor inconfortabil sa revina la statutul de sau sa fie privita doar prin prisma unei asocieri. Trebuie sa depun eforturi mai mari sa dovedesc ca merit sa fiu intr-un proiect datorita calitatilor si muncii mele, nu datorita unei asocieri."

Totusi, Iulia Vantur si-a gasit drumul si spune ca acum este implicata in mai multe proiecte si a primit oferte chiar pentru show-uri de televiziune. Vedeta a precizat si ca se dedica muzicii si nu intentioneaza sa faca filme la Bollywood, desi propunerile nu au lipsit.

In ceea ce priveste relatia cu Salman Khan, speculata inca din 2012, dar despre care cei doi s-au ferit sa vorbeasca public, vedeta a marturisit pentru "Viva!": "El a fost mereu langa mine. Datorita lui am inceput sa cant, el m-a incurajat sa fac asta.

In ceea ce-l priveste pe Khan, Iulia Vantur a spus ca este un om care ajuta zilnic sute de oameni prin intermediul fundatiei sale "Being Human": "Este un om care traieste pentru ceilalti, care face ceva practic pentru a schimba ceva in jurul lui. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro