Iubita unui deputat PSD a "impuscat" un contract de doua milioane de euro pentru deszapezire in "Republica Oprisan"

Iubita unui deputat PSD a

Reteaua de drumuri judetene din Vrancea, in lungime de 592 de kilometri, va fi deszapezita iarna aceasta, dar si urmatoarele doua sezoane 2015-2016 si 2016-2017, la pretul de 1200 de euro/km. Practic, Victor Roman a avut nevoie de Angela Munteanu ca paravan pentru a evita conflictul de interese, situatie care nu l-a putut impiedica sa voteze proiecte de zeci de milioane de euro din bani publici pentru iubita sa, in paralel dezvoltand afaceri la fel de profitabile in judetul vecin, Bacau, unde deputatul are o firma de asfaltari.

acum 63 luni (30 Nov 2014)

Reteaua de drumuri judetene din Vrancea, in lungime de 592 de kilometri, va fi deszapezita iarna aceasta, dar si urmatoarele doua sezoane 2015-2016 si 2016-2017, la pretul de 1200 de euro/km.

Contractul privind prestarea serviciilor de prevenire si combatere a lunecusului si inzapezirii pe drumurile administrate de Consiliul Judetean Vrancea a fost castigat si de aceasta data de societatea Sotirex, condusa in acte de adjudeanca Angela Munteanu, iubita deputatului PSD de Vrancea, un adevarat "baron" al asfaltului, Victor Roman.

Daca pana acum, institutia condusa de baronul Marian Oprisan atribuia acest serviciu anual, de data aceasta, in premiera, Consiliul Judetean Vrancea a scos la licitatie contractul de deszapezire pentru o perioada de trei ani, in baza unor contracte subsecvente ce vor fi atribuite Sotirex.

Angela Munteanu, cand nu este ocupata cu afacerile Foto: Facebook

Interesant este ca Sotirex, care a participat de una singura la licitatie, a fost declarata castigatoare cu pretul cel mai mic, de 9.490.350 de lei, cu 650 de lei mai putin decat suma maxima pusa la bataie de Consiliul Judetean, ceea ce poate duce cu ideea la o intelegere dinainte stabilita.

Practic, firma iubitei lui Roman va incasa anual de la Consiliul Judetean Vrancea 3,163 de milioane de lei ca sa scape drumurile de nameti, rezultand un pret de 1200 de euro pe fiecare kilometru pe care se va interveni.

Unii cu banii, altii cu munca

Potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean Vrancea, deszapezirea pe cei 592 de kilometri ar trebui asigurata cu 47 de utilaje, fiind stabilite patru baze pentru plecarea la interventii, respectiv Adjud, Putna Seaca, Vidra si Dumbraveni.

Declaratia acestuia este insa contrazisa de edilii localitatilor traversate de drumuri judetene, mai cu seama ca sambata a nins destul de mult ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro