Iubirea nefericita dintre Carol al II-lea si Ella Filitti. "Te iubesc, Pasarica mea, imi face atat de bine sa-ti pot spune Pasarica mea. Te iubesc, te iubesc, te iubesc!"

Iubirea nefericita dintre Carol al II-lea si Ella Filitti.

Epistolele Ellei erau la fel de pasionale : "Un singur lucru trebuie sa ti spun, dragostea mea: inima mea iti apartine, nu te juca prea mult cu ea caci e tare gingasa si daca n o tii cu putere, mangaind o, si mai ales iubind o, s ar putea sa moara in mainile tale Doar in tine si prin tine, prin iubirea si afectiunea ta pentru mine, trag nadejde sa pot indura marea lovitura ce ne rezerva tristul viitor. Jurnalul Ellei Filitti adnotat de Principele Carol", "A fost dragostea mea, a primei tinereti" Ella a murit la 25 de ani de la despartirea de Carol.

acum 99 luni (11 Apr 2016)

Pana la casatoria pe furis cu Zizi si abdicarea de la tronul Romaniei pentru Elena Lupescu, Carol a mai avut insa si alte relatii, unele dintre ele consumate cu aceeasi patima. Sirul iubirilor nebunesti ale lui Carol al II-lea a fost deschis de Ella Filitti. Relatia celor doi a inceput in 1913, pe vremea cand Carol avea doar 20 de ani. Principele s-a indragostit nebuneste de tanara care i-a raspuns in amor cu aceeasi pasiune. Relatia a fost una de scurta durata si cu un final nefericit. Iubirea celor doi a inceput in prag de razboi si s-a incheiat, la presiunile familiei lui Carol, dupa izbucnirea Primului Razboi Mondial. Epistolele indragostitilor, trimise in scurta perioada de amor, dar si cativa ani dupa despartire, au ramas dovezi ale primei pasiuni din viata principelui Carol al II-lea. "Stiu bine ca inima ta e a mea si numai a mea, asa cum inima mea e a ta, doar a ta. E mereu aici sa ma calauzeasca in viata, sa ma faca prea adesea sa sufar, dar care in ceasurile pustii e unica mea consolare, iubita si dulce consolare ce mi vine de la tine..." Epistolele Ellei erau la fel de pasionale : "Un singur lucru trebuie sa ti spun, dragostea mea: inima mea iti apartine, nu te juca prea mult cu ea caci e tare gingasa si daca n o tii cu putere, mangaind o, si mai ales iubind o, s ar putea sa moara in mainile tale Doar in tine si prin tine, prin iubirea si afectiunea ta pentru mine, trag nadejde sa pot indura marea lovitura ce ne rezerva tristul viitor. Iar eu, cu toate acestea, te iubesc, te iubesc ca o smintita ce sunt." "Te iubesc, Pasarica mea, imi face atat de bine sa-ti pot spune Pasarica mea. Dupa aceste zile, esti atat de mult a mea, cum eu sunt al tau.Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Mi-ar placea ca vantul sa poarte murmurul vocii mele, ca aceasta muzica a dragostei sa te legene cand vei dormi. Buna seara, te iubesc, te iubesc, te iubesc!", scria principele indragostit. Despartiti de familia lui Carol Cand amorul celor doi a fost descoperit de Casa Reg... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro