Iubire pana la adanci batraneti. Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

Iubire pana la adanci batraneti. Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

Secretul in dragoste al lui Meryl Streep Celebra pentru rolurile pe care le-a jucat in filme precum "Orele", adaptare dupa romanul omonim al lui Michael Cunningam, sau "Diavolul se imbraca de la Prada", Meryl Streep este una dintre actritele de la Hollywood care a avut parte de succes si in dragoste.

acum 42 luni (5 Jan 2017)

Pe lista cuplurilor longevive din cetatea vedetelor internationale, Hollywood, se inscrie si solistul trupei U2, Bono. In intervirurile pe care le-au acordat la televiziuni, reviste glossy sau tabloide cei doi au declarat mereu faptul ca factorii care dau putere unui mariaj sunt constiinta de sine si propria independenta.

Secretul in dragoste al lui Meryl Streep Celebra pentru rolurile pe care le-a jucat in filme precum "Orele", adaptare dupa romanul omonim al lui Michael Cunningam, sau "Diavolul se imbraca de la Prada", Meryl Streep este una dintre actritele de la Hollywood care a avut parte de succes si in dragoste. Ea este casatorita de 37 de ani cu sculptorul Don Gummer. Jay-Z si Beyonnce aka "Bonnie and Clyde" Duetul realizat de rapper-ul Jay-Z impreuna cu Beyonnce pentru melodia "Bonnie and Clyde" se pare ca a fost unul cu noroc si pentru viata personala a artistilor. Imediat dupa terminarea filmarilor, cei doi au ramas nedespartiti, figurand in prezent pe lista celor mai longevive cupluri de la Hollywood. Nunta a fost realizata in secret, departe de ochii curiosilor si ai aparatelor de fotografiat ale paparazzilor. Cei doi au format un cuplu si in productiile in care au aparut, cel mai titrat film fiind "Vicky, Christina, Barcelona", productie recompensata cu un Oscar.

Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick Actorii Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick sunt casatoriti de mai bine de 15 ani, dar nu multa lume stie acest lucru. In ciuda carierelor de succes pe care le au amandoi la Hollywood, cuplul a fost vazut de foarte putine ori in public sau pozand impreuna pe covorul rosu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro