Iti taie rasuflarea: cele mai frumoase orasele mai putin cunoscute din lume

Iti taie rasuflarea: cele mai frumoase orasele mai putin cunoscute din lume

Publicatia "Huffington Post" a realizat o lista cu cele mai frumoase orasele din lume: Anneccy, Franta Acest oras din sud-estul Frantei este cunoscut pentru atmosfera sa romantica. Franschoek, Africa de Sud Franschoek, Valea Napa din Africa de Sud, se afla la 75 de kilometri de Cape Town.

acum 53 luni (13 Aug 2015)

Publicatia "Huffington Post" a realizat o lista cu cele mai frumoase orasele din lume: Anneccy, Franta Acest oras din sud-estul Frantei este cunoscut pentru atmosfera sa romantica. Castelul Bled, care dateaza din 101, este acum muzeu, cu restaurant si pivnita de vinuri. Cua Van, Vietnam Localizat la sase ore de Hanoi, acest sat pescaresc plutitor din Ha Long Bay este cu adevarat uimitor gratie apei in nuante albastru-verzui care il inconjoara, dar si caselor colorate presarate din loc in loc.

Franschoek, Africa de Sud Franschoek, Valea Napa din Africa de Sud, se afla la 75 de kilometri de Cape Town. Pe teritoriul orasului cu influente daneze se afla o multime de podgorii.

Guilin, China Localitatea Guilin din China dateaza din anul 221 i.H., din timpul dinastiei Qin.

Reine, Norvegia Ziua, in acest oras norvegian, turistii pot merge la pescuit, se pot plimba cu caiacul sau pot face alpinism, in timp ce noaptea, cu putin noroc, se pot bucura de aurora boreala.

Vernazza, Italia Orasul Vernezza din Italia este unul dintre cele mai colorate din lume. Paros, Grecia Aceasta insula greceasca mai putin cunoscuta este situata intre Mykonos si Santorini si se face remarcata prin cladirile impunatoare din marmura si apa cristalina. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro