Iti pregatesti terasa pentru vara? Iata ce ai de facut!

Iti pregatesti terasa pentru vara? Iata ce ai de facut!

Incapatoare, super trendy, cu un concept de filtrare al apei inovativ si eficient, cana Marella poate filtra rapid orice tip de apa potabila (inclusiv cea de la robinet), fiind varianta perfecta atunci cand vrei sa ai apa proaspata la indemana pentru spalarea alimentelor, prepararea bauturilor sau chiar a mancarii. Avand o capacitate de filtrare a apei de 1,4 l este perfecta pentru mini bucataria de pe terasa: este la indemana ori de cate ori vrei sa-ti faci tie sau invitatilor o limonada sau o salata gustoasa.

acum 74 luni (9 May 2018)

1) Curatenie generala, inainte de toate!

E firesc ca in timpul sezonului rece sa nu ne ingrijim atat de mult de terasa sau gradina. Tocmai de aceea, incepe prin a face o curatenie generala: arunca lucrurile stricate sau nefolositoare, fa curat si adauga obiecte de mobilier care dau o cu totul alta fata terasei tale: masute si scaune cochete, un balansoar, un fotoliu, o planta ceva mai speciala etc.)

2) Reamenajare totala sau partiala! Pentru asta, se cere o reamenajare totala sau partiala, constand in sarcini ceva mai elaborate: montarea de gresie, a dalelor de piatra, crearea unei mici fantani arteziene in mijlocul gradinii - orice iti trece prin cap (tie sau unui specialist in amenajari curti si gradini) poate fi de bun augur aici.

Nimic nu incanta mai mult ochiul si sufletul decat plantele naturale, de preferinta cat mai colorate si parfumate. Daca inca nu ai bifat si acest aspect in cadrul gradinii tale, vezi ce plante/flori pot fi plantate acum, gandeste-te la un concept frumos si plaseaza acest colt de flori naturale in gradina ta. Ei bine, pentru acele momente sau doar pentru serile in care vrei sa fii doar tu cu partenerul tau, cateva lumini/felinare/becuri colorate atarnate de crengile copacilor din gradina vor fi de mare efect.

Si, daca tot suntem la capitolul acesta, nu uita ca in frigider sa ai mereu la indemana o cana pentru filtrarea apei Marella XL de la BRITA. Incapatoare, super trendy, cu un concept de filtrare al apei inovativ si eficient, cana Marella poate filtra rapid orice tip de apa potabila (inclusiv cea de la robinet), fiind varianta perfecta atunci cand vrei sa ai apa proaspata la indemana pentru spalarea alimentelor, prepararea bauturilor sau chiar a mancarii.

5) Mini bucataria de pe terasa

Pe terasa sau chiar in gradina, pregateste un colt-bufet, dotat cu de toate, astfel incat sa nu mai fi nevoit s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro