Iti place sau nu, acesta va fi Galaxy S8 si poate cel mai interesant Android in 2017

Iti place sau nu, acesta va fi Galaxy S8 si poate cel mai interesant Android in 2017

Samsung Galaxy S8 va fi cel mai mare din serie de pana acum si, totodata, aduce o schimbare importanta in design. Printre alte optiuni sunt asteptate rezistenta la apa, camera foto mai buna, poate si cu senzor nou, incarcare wireless, prezenta unui jack clasic de casti (spre deosebire de iPhone 7) si un ecran mai bun.

acum 59 luni (23 Feb 2017)

Samsung Galaxy S8 va fi cel mai mare din serie de pana acum si, totodata, aduce o schimbare importanta in design. De la primul S, cand era o alternativa mai ieftina la iPhone, si pana la S7, toate au avut buton fizic. In ultimii ani, a primit si senzor de amprenta, ba telefonul a devenit si rezistent la apa, dar butonul a fost tot acolo. Totusi, dupa Apple care a renuntat la el si l-a transformat in ceva hibrid intre digital si fizic, Samsung alege calea Google cu butoanele in sistemul de operare. Pe spate (si mai multe poze neoficiale poti vedea pe playtech.ro) este si senzorul de amprente, cum s-a tot zvonit in ultimele luni. Prima va fi una "clasica", cu ecran de 5,8 inci QHD Super AMOLED, pe cand cea de-a doua va avea ecran de 6,2 inci, mult peste ce oferea si Note.

Printre alte optiuni sunt asteptate rezistenta la apa, camera foto mai buna, poate si cu senzor nou, incarcare wireless, prezenta unui jack clasic de casti (spre deosebire de iPhone 7) si un ecran mai bun. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro