Iti faci cumparaturile online? Poti primi bani inapoi!

Iti faci cumparaturile online? Poti primi bani inapoi!

Mediul virtual pune la dispozitie oferte tentante, reduceri peste reduceri, discount-uri de sezon sau cu ocazii diverse, cupoane si vouchere, iar vestile bune continua: iCashBack.ro ofera pasionatilor de shopping online aplicatia care da bani inapoi din cumparaturi. De ce sa nu beneficieze utilizatorii si de cashback, daca se ofera aceasta modalitate de rasplata pentru publicul consumator?

acum 66 luni (12 Dec 2017)

Mediul virtual pune la dispozitie oferte tentante, reduceri peste reduceri, discount-uri de sezon sau cu ocazii diverse, cupoane si vouchere, iar vestile bune continua: iCashBack.ro ofera pasionatilor de shopping online aplicatia care da bani inapoi din cumparaturi.

Sistemele de tip CashBack sunt utilizate la scara larga si relativ recent au fost introduse si in Romania. Cum poate beneficia utilizatorul de o parte din bani restituiti in urma cumparaturilor online pe care le face?

CashBack Romania si tot ceea ce implica sistemul

Online-ul urca tot mai sus in topul preferintelor pasionatilor de shopping. Diversitatea de produse, ofertele constante si posibilitatea de a gasi orice sunt, cu siguranta, principalele avantaje. La fel de simplu poate sa beneficieze de bani inapoi in urma sesiunilor de shopping, printr-un singur pas: adaugarea aplicatiei iCashBack in browser-ul preferat. E vorba de un parteneriat incheiat cu magazine de renume, ale caror oferte le promoveaza. Utilizatorii nu trebuie decat sa adauge aplicatia iCashBack in browser, pentru ca mai apoi sa beneficieze de bani inapoi din cumparaturi, folosind site-ul de cashback pentru a primi un anumit procent din valoarea produsului/produselor cumparate.

Desi sistemul este privit cu oarecare reticenta, tot mai multi pasionati de shopping il incearca. Numarul ridicat de parteneriate cu magazine online autohtone dar si din strainatate ofera un plus de diversitate, banii obtinuti prin cashback putand fi retrasi direct in contul bancar - ce poate fi mai simplu? Ca lamurire suplimentara, specialistii din spatele site-ului iCashBack.ro precizeaza:

"Sistemul functioneaza asemanator conceptului cardurilor cu diverse bonusuri la utilizare (bonusuri la companii aeriene, puncte de loialitate la telefonie pentru persoane fizice, etc). E ca si cum ai face cumparaturi tot timpul la reducere, chiar si la ace... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro